Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Közel 25 évesen van-e értelme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel 25 évesen van-e értelme csak elvetetni valakivel a szüzességemet? Nő

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen veszem rá magamat, mert félek

De nem akarok így maradni örökre

2021. jún. 3. 19:42
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
6%
Én segítenék Rajtad!
2021. jún. 3. 20:34
 12/40 anonim ***** válasza:
81%
A nők nem játszanak? Sokkal érzékibbek tudunk lenni, mint pár férfi:)
2021. jún. 3. 20:36
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Legalább már tudni fogod, hogy eddig mitől paráztál ennyire.

De ha már így akkor ne egy random alkalmival, hanem azért valamennyire ismerd meg, hogy ne legyen csalódás.

2021. jún. 3. 20:55
 14/40 anonim ***** válasza:
66%
Ha ilyenen gondolkodsz, akkor gondolj rá, hogy egy van, add olyannak, aki oda van érted rég óta és így megbecsüli nagyon. Akkor biztos nagyon jól jársz te is, ő is.
2021. jún. 3. 22:12
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy. Igazi szexet csak szerelemből fogsz átélni. 25 voltam, akinek végül odaadtam, nem is vonzódtam hozzá, majdnem mindegy volt nekem, ki veszi el, kíváncsi voltam a szexre. Jó szar és undorító volt, de 4 évig voltam vele szünettel, mert az értékrendembe nem fért bele a csak szex. Jobb lett volna egy alkalommal letudni, mert baromi boldogtalan voltam mellette. Nem nagyon volt szexuális életünk, de ő megmagyarázta a gátlásaimmal, amiért nem mertem levetkőzni egy ilyen jó pasi előtt.😆 Az igazi szexet szerelmesen ismertem meg 29 éves koromban. Mintha ő vette volna el a szüzességem is, úgy érzem.
2021. jún. 3. 23:36
 16/40 1Léna ***** válasza:
86%

Elvetetni valamidet valakivel ami a tiéd?

Mondjuk van egy házad amiben élsz, azt elvetetnéd valakivel, és utánna jobban éreznéd magad? Boldogabb lennél?

Ha valakinek, csak úgy odaadod akkor azzal valójában elveszíted a szüzességed, de ez azt jelenti, hogy magadat elég nagy százalékkal leértékelted. Ez viszont azzal járhat, hogy nem mersz még gondolni sem arra, hogy egy téged az igazi értékeden kezelő társat keres/találj.

Tőkéletes ember nincs, de egy fiú és egy lány a saját hibáival együtt, egy életszövetségben alkothat egy jól műkődő családot, ahol a szerelmük gyümölcsei a gyermekek lesznek.

2021. jún. 5. 08:54
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind szép és jó de ne magasztaljuk már Isteni magasságokba a szüzességét.
2021. jún. 5. 09:15
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki "kötelezően" megdug, a második alkalommal nem leszel tapasztaltabb...
2021. jún. 8. 21:58
 19/40 anonim ***** válasza:
45%
Tartsd meg a férjednek! Örök kapocs.
2021. jún. 9. 14:46
 20/40 anonim ***** válasza:
43%

Na ezt a kérdést muszáj volt kiemelni. :D

Még mindig azt mondom hogy ezt magadnak döntsd el, ne mások véleménye érdekeljen. Rólad van szó elvégre, a te testedről.

2021. jún. 9. 18:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!