Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 25 évesen van-e értelme csak elvetetni valakivel a szüzességemet? Nő
Nagyon nehezen veszem rá magamat, mert félek
De nem akarok így maradni örökre
De lennék a helyedben :D . Ha csak az én elhatározásomon múlna...
20/F
Ha olyan pasit találsz rá aki tényleg odafigyel hogy minden körülmény,minden szituáció,és minden előkészület /nedvesség,izgatás,kedves,tanító,/adott legyen hozzá,ráadásul megtisztelőnek tartja hogy neki adod a szüzességed,akkor nincs mitől félned!
Ha ezek a feltételek nincsenek meg,akkor nem érdemli meg!!
Ha ezt akarod csinálni akkor csináld... ámbátor mi is változna meg másnap reggelre? Hirtelen olcsóbb lenne a kenyér, kisebb az szja-d, rohanna feléd a szőke herceg fehér lovon rózsacsokorral csak azért mert már dugtál?
Ha komplexusok, gátlásokd vannak a szexualitással akkor nem alkalmit hanem megbízható, figyelmes partnert vagy pszichológust kell keresni.
Nehéz lenne ismerkedni egy neked szimpatikus ürgével?
Nem velem, nyugi. 😉
Szerintem nincs értelme csak elvetetni valakivel.Mi változna utána? Valószínű mivel "csak valakivel" lennél együtt,számodra egy senkivel egy idegennel,így kétlem hogy jó élményként tudnál rá gondolni.
Benne van a pakliban hogy fájni fog,vagy nem lesz életed legjobb élménye.De inkább olyannal éld át ezt,akihez fűznek érzelmek.Mert úgy jobban feltudod dolgozni ha esetleg nem élvezed.Egy idegennel teljesen személytelen volna.
Nőként nem ciki ha valaki 25 évesen még szűz.Én ismertem olyan lányt,aki 31 évesen is az volt.Őt is zavarta,és szerette volna már elveszteni.De ő nem bárkivel,és nem mindenáron...fontosnak tartotta hogy azért normálisan,normális férfival,akit jól ismer és megbízik benne.
Szerintem ne így csináld.Te a te dolgod...de utána mi változik? A szüzek itt az oldalon mind így gondolkodnak.Elvesztik idegennel,alkalmival,esetleg prostival,aztán ettől várják a nagy áttörést.Ettől nem fog jobban menni az ismerkedés :) És jobban se fog kinézni senki sem :)
Nem tudom mivel lennél előrébb, ha már nem lennél szűz.
Az első alkalom nem sokban különbözik a másodiktól. Semmivel sem leszel tapasztaltabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!