Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mit szeretek abban ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szeretek abban ha fiúk puncitokba élvez?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 07:46
1 2
 1/12 NemFogodKitalálni ***** válasza:
90%
Izgalmas, izgató. Nekem így teljes a szex, ha ott van befejezve.
tegnapelőtt 07:48
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Ahogy az első írja, így érzem helyesnek, így érzem őt a legközelebb magamhoz.

Nem mellesleg az is izgató tudat alatt még ha védekezünk is még, hogy próbál teherbe ejteni és mindent megtesz ezért.

tegnapelőtt 07:52
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
semmi. A spriccelést nem lehet érezni, utána meg csak a macera van vele.
tegnapelőtt 08:16
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
3-assal értek egyet nekem se ad semmi extrát, viszont folyik ki belőled, amíg ki nem mész a fürdőbe hogy kitörölgesd alaposan. Számba szeretem kapni legjobban. Lenyelem és nem lesz olyan minden. Meg hát szeretem is azt az ízt, mikor a puncimból kikapva a számba dugja és elmegy.
tegnapelőtt 08:50
 5/12 anonim ***** válasza:
26%

Tönkre lehet tenni egy életre vele egy pasit ha meg köt a gipsz

Amúgy meg nem izgat semmi izgató nincsabban h belém élveznek és ahogy húzza ki érzem h a nrleg cucc kifolyik

Vissza térve az elejére nem nem csinálok ilyet nem vahyok ekkora gané de nagyon sokan ezért csinálják hogy megfogják a pasit akkor is meg van fogva ha lelép mert minimum 18 évig fizetni kell a gyerektartást minden hónapban max 24 évig

Ami azt jelenti hogy a csaj a következő 18-24 évre fix bevételi forrást szerzett plusz rá tudja passzolni apucira a kölköt mikor ki akar mozdulni és élni a világi életét

Sokan sportot űznek belőle .

És nem véletlen bsszatják fel magukat külföldivel mert q külföldi gyt-t fogja kapni

Pl 2015-2016-ban bölcsiben volt 3 testvér félévének akkor gyermekenként kapott 90 ezer forintot az akkora pénz volt hogy dolgoznia se kellett hisz az akkor páromnak a Nettoja volt 130 ezer szóval ez a csak szült 3 kölyköt és jobban járt .mint aki soron gállyázik

Ma már ez az összeg Gyerekekért meghaladja a 100-120 ezer forintot . Hanem többet.

És ha nem szórja a pénzt szép életét tud teremteni . Vigyázz ha rafinált a nő

tegnapelőtt 10:51
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Hogy te mit szeretsz benne? Honnan tudjuk mi azt?
tegnapelőtt 11:19
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Egyszerűen jól esik, ez a méltó kiteljesedése szerintem az egésznek, persze nem azt mondom hogy máshogy nem jó!
tegnapelőtt 13:17
 8/12 anonim ***** válasza:
37%

Nekem nem maga az élvezés ad plusszt. Én is utálom, hogy utána zsepi oda azt futás a wc...

Viszont gumi nélkül, bőr a bőrhöz sokkal sokkal intimebb nekem, mint egy "elválasztó" eszközzel.

Én pl el sem tudok élvezni, ha gumival csináljuk.

A menet közben kikapom dolog meg nekem olyan befejezettlen...

tegnapelőtt 13:32
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
Szedek tabit bármikor belém élvezhet de mindkettőnek az a tökéletes befejezés ha a számba élvez és lenyelem.
tegnapelőtt 13:47
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Semmit . Unalmas ha oda elvez
tegnapelőtt 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!