Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, nektek bejonnek a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, nektek bejonnek a kis mellu (65/A) vekony lanyok?

Figyelt kérdés

Most jelenleg 39kg es 153cm vagyok, de nagyon zavar, hogy ilyen kicsik a melleim es azon gondolkodtam, hogy a fiuknak tetszenek a nagyon kicsi mellu lanyok.

Ha valaszolsz, irj kort is legyszives :>

2021. jún. 2. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
79%

Honda Kiku?

Szóval te vagy az, aki kb 20 kérdésben próbált minket meggyőzni, hogy 153 (néha 154) cm-el átlagosnak, sőt egyenesen MAGASNAK számít, véletlen sem alacsony?

Most a mellméretedről fogod majd állítani, hogy nem kicsi, nagy? 😂

39 kg egyébként igen kevés, még ha nem is anorexia. 155 cm vagyok 43 kg-al és mindenki nagyon vékonykának tart. Betegség miatt fogytam le 38-ra, már ijesztően nézett ki a testem. Az meg egyenesen kizárt, hogy te bármilyen “vastag” csontok miatt “ducinak” nézz ki.

Egyébként semmi baj az A kosárral, kicsi, de sok nőnek van. És sok pasinak tetszik is. Nézd meg pl a szupermodelleket, rengeteg köztük a kismellű.

2021. jún. 12. 18:42
 62/69 A kérdező kommentje:

Nem kerdeztem a velemenyedet...koszi a valaszod, de a kerdesemben irtam, hogy fiuk valasza erdekel...es arra sem voltam kivancsi, hogy te milyen magas vagy...

Egyebkent hol irtam, hogy nagynak gondolom a melleimet? Pont, hogy kicsinek erzem, de mar nem erdekel...amugy hidd el, hogy nem vagyok olyan vekony 39kg-val, az hogy te az voltal vele, azt meg nem kerdeztem...nem akartalak megbantani, de nem segitettel a valaszoddal...azert adtam egy "pipat"

2021. jún. 12. 19:35
 63/69 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem meg vegyél vissza magadból kisasszony, mert a kérdésre először is az válaszol, aki akar. Ja hogy te csak egósimogatást akarsz? Hát ez nem így megy. Jogom van válaszolni na meg pláne lebuktatni az ilyen trollokat. Tudom, hogy egyszer le is tiltottak a magasságos kérdéseid miatt. Mellesleg nőként vékony alkattal, kis mellekkel (az van, ezt nem írtam, ez igaz) igen nagy tapasztalatom van a pasik véleményével kapcsolatban, de gondolom, ez naaagy sértettségedben nem esett le. Amúgy meg cseszheted, itt mennyi fiú (nálad esélyesen jóval idősebbek, mert te a hisztidből meg a kisebbségi komplexusodból adódóan max 13-14 éves vagy - ja igen, anno egy “magas vagyok” kérdésedben azt írtad, még nőhetsz is, szóval ez a melledre is igaz amúgy) mondja, hogy neki bejön, jujj de cuki vagy, ha annak az egynek pont nem fog tetszeni, akibe te esel bele.

Ha meg te 39 kg-al nem látod magad nagyon vékonynak (nem anorexiásnak, de nagyon vékonynak), akkor fejben igenis problémák vannak.

Mondjuk ez már a “magasnak érzem magam 153 cm-el” kérdésáradatodból is egyértelmű volt, amit le se tagadtál egyébként. 😂 Szövegértelmezés, azt írtam/kérdeztem, hogy akkor ezt most a mellméreteddel fogod eljátszani hetekig? 😂

Látszik, hogy nagyon betaláltam. Fáj, hogy valaki felhívja a figyelmet, hogy te itt rendszeresen írsz ki troll/provokáló/szimplán nevetséges kérdéseket?

2021. jún. 13. 09:03
 64/69 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem nem :/
2021. jún. 18. 21:16
 65/69 A kérdező kommentje:
Az jo, legalabb is nekem nem baj. :_
2021. jún. 18. 21:26
 66/69 anonim ***** válasza:
94%

Hááát ez a mai Mo.

Minden kérdés válaszaiban kb a 8-10-ik után elindul a beszólogatás és kostolgatás. A TV ben meg mutatják a büntetőfékezéseket. A második reakcio általában agresszív megnyilvánulás.

A sok kielégületlen (nem csak szexuálisan) ember, szépen vagyunk.

2021. jún. 19. 08:02
 67/69 anonim ***** válasza:
49%

"Most jelenleg 39kg es 153cm vagyok, de nagyon zavar, hogy ilyen kicsik a melleim..."

Meg kell gyurmázni és nőni fog az. De fontos hogy ne te gyúrd magadnak hanem ellenkező nemű

2021. júl. 6. 21:56
 68/69 anonim ***** válasza:
49%
Mindentől függetlenül igen, nekem egyértelműen a kb 45kg és pici mellű lányok az eseteim.
2021. júl. 7. 07:40
 69/69 anonim ***** válasza:
Nagyon is tetszik, pici, vékony, kicsi cicivel
2023. febr. 9. 07:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!