Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, nektek bejonnek a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, nektek bejonnek a kis mellu (65/A) vekony lanyok?

Figyelt kérdés

Most jelenleg 39kg es 153cm vagyok, de nagyon zavar, hogy ilyen kicsik a melleim es azon gondolkodtam, hogy a fiuknak tetszenek a nagyon kicsi mellu lanyok.

Ha valaszolsz, irj kort is legyszives :>

2021. jún. 2. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
80%
Hát nagyon kíváncsi lennék rád én is!!
2021. jún. 2. 18:00
 42/69 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más tetszik, és minden ember úgyis tetszeni fog valakinek.

28

2021. jún. 2. 18:57
 43/69 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan vannak akik nem értenek egyet velem,soha nem fogsz minden srácnak tetszeni...De nekem nagyon bejönnek a vékony alacsony lányok,mellmérettől függetlenül(talán a kis mell egy kicsit jobb is,nekem jobban tetszik)

18

2021. jún. 2. 19:02
 44/69 anonim ***** válasza:
87%
Kimondottan tetszik 37F
2021. jún. 2. 19:53
 45/69 anonim ***** válasza:
42%

Nekem nagyon tetszenek a kismellű lányok. Te is nagyon csinos lehetsz, bár ez inkább tipp, mint frankó közlés, mert nem találkoztunk. Tehát fel a fejjel, a ragyogó mosoly az, ami igazán megszépít egy lányt. A többi hab a tortán. :)

31F

2021. jún. 2. 21:01
 46/69 anonim ***** válasza:
68%
Látni kéne, ezt így nem lehet megmondani.
2021. jún. 3. 03:52
 47/69 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Írj privátban ha ismerkedni szeretnél!
2021. jún. 3. 04:52
 48/69 anonim ***** válasza:
76%

Hát nálam TOP 10-ben az első lennél. Imádom a falat popsit, látni érezni. A kis ciciket kényeztetni.

Persze csak akkor, ha kedves simulékony a mentalitás és jó szív párosul vele.

2021. jún. 3. 05:25
 49/69 anonim ***** válasza:
100%
10/49, nincs olyan hogy vastag csontozat, soha nem létezett, ezt a kövérek találták ki, van betegség miatt tömör illetve üveg csont, ez egyik nagyon kemény a másik nagyon törik, de csak rgy kis utánajárással rájössz hogy az bizony nem a csont, mivel nem tudom hogy nézel ki mert képet nem linkeltél, azt tudom mondani, hogy izom nem lehet mert az izom nehezebb a zsírnál, tehát 60 kilónak kénr lenned izomban hogy "duci" legyél ami igazából nem duci hanem dögös, szóval az egy kevés zsír, de az sem baj, ha egy kevés zsír van jó helyre rakódva az még szexibb is szerintem mert szép kerek vonalakat alkot és jó fogni is. Végül válaszolva, nem a cici és a segg, hanem az összkép, nekem azok a nők tetszenek akik úgy is néznek ki, széles csípő, keskenyebb derék, szép comb, vádli. Nekem nem tetszik ha valaki olyan mint egy téglalap, de ha szeretem az illetőt akkor nem érdekel a teste, szeretem tehát vele vagyok mert vele érzem jól magam 20/F
2021. jún. 3. 06:29
 50/69 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező, hát nekem az első bnőm is hasonló alkatú volt mint te, bár ő sportolt, ezért az izomzata miatt nem látszott annyira vékonynak.

Azóta is jobban bejönnek a vékony, kismellű lányok, de volt már olyan bnőm is, akinek nagyobb melle volt és volt is rajta pár kg felesleg.

Igazából aki érett gondolkodású, az ha szerelmes vkibe, akkor elfogadja és nem csak a mellébe vagy az alkatába szerelmes, hanem az egész emberbe.

Remélem, neked is ilyen pasid lesz majd, sok pasinak bejönnek a hozzád hasonló lányok. Akinek ne tetszik, az úgyem fog veled foglalkozni.

2021. jún. 3. 07:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!