Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek bejonnek a kis mellu (65/A) vekony lanyok?
Figyelt kérdés
Most jelenleg 39kg es 153cm vagyok, de nagyon zavar, hogy ilyen kicsik a melleim es azon gondolkodtam, hogy a fiuknak tetszenek a nagyon kicsi mellu lanyok.
Ha valaszolsz, irj kort is legyszives :>
2021. jún. 2. 15:35
51/69 anonim válasza:
Nekem bejön, szerintem nagyon jó alakod van és szép is lehetsz.
52/69 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszaitokat! :)
2021. jún. 3. 15:39
54/69 A kérdező kommentje:
Semmi baj!
2021. jún. 4. 07:32
56/69 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj!
Egy normális pasi az összképet fogja nézni, nem a mellméretedet. Kedves, huncut mosollyal, csillogó szemekkel, vidám természettel is simán célba juthatsz. Ráadásul, az ilyen apró csajok a pasikban felkeltik a védelmező ösztönt is.
23 éves koromban a 167cm-es magasságomhoz 53kg társult, és kölyökképű voltam. Kb. 15-16 évesnek néztem ki.
41F
57/69 A kérdező kommentje:
Utolso: koszi a valaszodat! :)
2021. jún. 4. 13:58
58/69 anonim válasza:
Nagyon cuki és aranyos kis csaj lehetsz!Aggodalomra semmi okod,sok fiúnak bejön a kicsi mell,és az a paraméter amit megadtál magadról!De egy normális pasi nem azt fogja nézni,hogy miből mekkora van neked,hanem önmagadért fog szeretni!Aki valójában vagy,a belső értékeidért,a szeretetedért. 😊
60/69 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is, es remelem, hogy majd a valo eletben is lesz olyan ferfi, aki szinten cukinak gondol majd engem...sajnos meg eloben nem mondta nekem egy fiu sem azt, hogy aranyos vagyok, ezert elegge nehezen hiszem el, ha valaki ilyet mond nekem...:>
2021. jún. 4. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!