Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, nektek bejonnek a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, nektek bejonnek a kis mellu (65/A) vekony lanyok?

Figyelt kérdés

Most jelenleg 39kg es 153cm vagyok, de nagyon zavar, hogy ilyen kicsik a melleim es azon gondolkodtam, hogy a fiuknak tetszenek a nagyon kicsi mellu lanyok.

Ha valaszolsz, irj kort is legyszives :>

2021. jún. 2. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
36%
39-153??? :O
2021. jún. 2. 15:38
 2/69 anonim ***** válasza:
69%
Igen, álatlában a végletek izgatnak: vagy legyen nagyon nagy melle és popsija, vagy legyen nagyon kicsike. A könnyű lányoknál előny, hogy szex közben úgy dobálhatod őket ahogy csak akarod. 24/F
2021. jún. 2. 15:39
 3/69 A kérdező kommentje:

1-es: mi olyan meglepo eze :)?

2-es: ah...:<

2021. jún. 2. 15:41
 4/69 anonim ***** válasza:
34%
ez nem kis mellű lány, ez egy csontváz
2021. jún. 2. 15:41
 5/69 anonim ***** válasza:
40%
Ki egészíteném a 2 est azzal hogy így fel tud venni és álva is tudtok szexelni
2021. jún. 2. 15:42
 6/69 anonim ***** válasza:
76%

persze, de ha hatalmas nagy parizercsecseid lennének akkor is, lényegében értelmetlen a kérdés ilyen szempontból

am ez a 39 nagyon betegesnek tűnik

2021. jún. 2. 15:42
 7/69 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon kevés ez a súly valami baj van
2021. jún. 2. 15:44
 8/69 anonim ***** válasza:
83%

Én a stílusban hiszek. Emellett abban is, hogy valaki a természetes adottságait használja fel stílusépítésre és személyiségépítésre, bármilyen adottság is legyen az. Nekem is vannak olyan adottságaim (szerencsére egyik se hátrányos), amiken 14 és 17 éves korom között szerettem volna változtatni, de mostanra elfogadtam, és próbáltam előnyt kovácsolni belőlük. Én úgy érzem, ez sikerült. Esküszöm, hogy így gondolom, de szerintem tényleg nem az számít, hogy mekkorák a kebleid, a feneked, vagy a combjaid, hogy milyen nehéz vagy, milyen magas vagy. Nekem az számít, hogy valaki ápolt, stílusos és frappáns karakter legyen. Valakinek a kopottabb külső áll jól, de ettől még odafigyelhet magára ő is. Én úgy gondoltam 17 évesen, hogy nekem a vintage és a retro korszak áll jól berendezések, ruhák, járművek és zenék terén. De ezzel együtt nyitok a mai világ felé is, ugyanis a retro és a vintage utólag divatos csak, célszerű átkonvertálni őket a 2020-as évekbe. Miután ezt megvalósítottam a gyakorlatban, azt vettem észre, hogy nem foglalkozok semmilyen testi hibámmal. Biztos vagyok benne, hogy neked is tetszik egy adott stílusirányzat, egy adott életforma, illetve életfilozófia. Valósítsd meg te is, és hidd el, hogy sokkal felszabadultabb leszel és egy percet se fogsz foglalkozni azzal, hogy milyen vagy.

20/F

2021. jún. 2. 15:46
 9/69 anonim ***** válasza:
90%

Srácok, akik a súlya miatt aggódtok.

153 centivel és 39 kilóval a testtömegindexe 16os. 15 alatt kezdődik a soványság. Egyszerűen kicsi a lány és vékonyka, de nem egészségtelen.

Kérdező

Igen, nekem pl bejönnek a "lapos" lányok. Egy magasabb lányon furán nézne ki mondjuk ez a méret, de igazából fordítva is, a te méreteiddel egy C-s kosár elég furán mutatna:D

Szóval jó vagy így, ne aggódj, lesz akinek pont jó leszel:)

2021. jún. 2. 15:49
 10/69 A kérdező kommentje:

4-es: nem tudok hizni, ilyen a genetikam es mivel vastag a csontozatom, ezert meg kicsit ducibbnak is tunok

5-os: ...

6-os: pedig nem vagyok olyan csontos..:<

2021. jún. 2. 15:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!