Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek bejonnek a kis mellu (65/A) vekony lanyok?
Figyelt kérdés
Most jelenleg 39kg es 153cm vagyok, de nagyon zavar, hogy ilyen kicsik a melleim es azon gondolkodtam, hogy a fiuknak tetszenek a nagyon kicsi mellu lanyok.
Ha valaszolsz, irj kort is legyszives :>
2021. jún. 2. 15:35
31/69 A kérdező kommentje:
Cukik vagytok nagyon!! :>
28-as: azta milyen magas vagy :>
2021. jún. 2. 17:08
32/69 anonim válasza:
#10 nincs olyan, hogy "vastag csontozat". Ez csak a kövér nők kifogása. Ugyan akkorák a 30 kilós és a 130 kilós ember csontjai is.
34/69 anonim válasza:
Csak úgy tudlak elképzelni hogy iszonyat aranyos vagy. A mellnek a mérete meg különben se számít sokat, többet ér egy tartalmas beszélgetés, vagy ha külsőségekben maradunk akkor arc, alak, comb stb. Elég alacsony srácként (165), meg a tényből, hogy az írásod alapján egy kis animés stílus is lejön, számomra szerintem egy főnyeremény lennél.
18/f
35/69 A kérdező kommentje:
33-as: o egy anime szereplo :)
34-es:. Jaj de jó, hogy ezt gondolod, egyebkent igen, animes vagyok! :3
Ha szeretnel, privatban irj ram!
2021. jún. 2. 17:24
36/69 manly válasza:
Igen, őt én nem kedvelem a nagy melleket, de azért valamennire legyen egy nőn.
37/69 anonim válasza:
Képet esetleg a testedrol? Privatban pl? :)
38/69 anonim válasza:
most mire vagy kíváncsi? itt mindenki simogatni fogja a buksidat, hogy nem a külső számít, meg aki szeret, az így is szeret... bla-bla, mindannyian tudjuk, hogy számít a külső, fiatal korban meg főleg.
39/69 anonim válasza:
és hát nekem felnőtt férfiként sajnos nem jön be, ha egy felnőtt nőnek kislányos kinézete van.
40/69 anonim válasza:
(esetleg keress a neten fotót hasonló nőkről, úgy könnyebb elképzelni, mint pusztán számok alapján)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!