Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, nektek bejonnek a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, nektek bejonnek a kis mellu (65/A) vekony lanyok?

Figyelt kérdés

Most jelenleg 39kg es 153cm vagyok, de nagyon zavar, hogy ilyen kicsik a melleim es azon gondolkodtam, hogy a fiuknak tetszenek a nagyon kicsi mellu lanyok.

Ha valaszolsz, irj kort is legyszives :>

2021. jún. 2. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal fontosabb, hogy mi van a buksiban, mint hogy mi van a ruha alatt.

Tud olyan aranyos és izgató lenni egy ilyen alkatú lány, mint te, ha akar. Ismertem hasonlót és nagyon bejött.

2021. jún. 2. 15:51
 12/69 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2021. jún. 2. 15:51
 13/69 anonim ***** válasza:
100%
Imádnék veled szeretkezni, felkapnálak, aztán uccu neki 😇
2021. jún. 2. 15:54
 14/69 A kérdező kommentje:

8-as: nagyon koszi a valaszodat!

9-es: koszi, hat remelem tenyleg lesz, aki szeretni fog engemet igy is...:>

2021. jún. 2. 15:54
 15/69 anonim ***** válasza:
34%

9-es, nem egészen, 20-25-ös BMI normál, 20 alatt sovány, 17-es BMI alatt pedig konkrétan ANOREXIÁRÓL beszélünk:

"The severity of disease is based on body mass index (BMI) in adults with mild disease having a BMI of greater than 17, moderate a BMI of 16 to 17, severe a BMI of 15 to 16, and extreme a BMI less than 15."

2021. jún. 2. 15:59
 16/69 anonim ***** válasza:
27%
Ti láttatok már a GYK-n olyan női kérdést, amire nem írja rögtön 200 pasas, hogy PONT ez az ízlése?
2021. jún. 2. 16:08
 17/69 anonim ***** válasza:
100%
en is ilyen vekony voltam 20 as eveim elejen. nagyon bejonnek az olyan vekony kismellu lanyok!
2021. jún. 2. 16:14
 18/69 A kérdező kommentje:

11-es: ennek orulok :>

13-as: eh..

15-os: tudod egyatalan, hogy mi az az anorexia? Mert en tudom, hogy nem vagyok az, nem latom magam kovernek...

17-es: :)

2021. jún. 2. 16:22
 19/69 anonim ***** válasza:
40%
Igen, mivel tanultam pszichológiát, tudom, mi az anorexia, ami nem egyenlő az anorexia NERVOSÁVAL, utóbbi a testképzavar, előbbi pedig a kórosan sovány testalkat, nem véletlenül írtam azt.
2021. jún. 2. 16:27
 20/69 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem azért nincsen értelme ezzel foglalkoznod, mert mindneki tudja, hogy csak a filmekben vannak olyan férfiak, akik arról tudnak beszélni, hogy legalább dupla D-s mellek és hatalmas popsi kell nekik. De igazából már, ha csak abból is indulsz ki, hogy egy NORMÁLIS palit, ha megismersz, akkor annak bizony-bizony más elvárásai / kérdései lesznek feléd. Pl.: hogy mennyire vagy okos, mik a terveid, stb. Ha meg véletlen pont egy olyannal jössz össze, akinek a külső számít, akkor meg offolni kell és pont. Nem gondolom, hogy hatalmas feladat lenne. Biztos hallottad már, hogy "Rengeteg hal van a tengerben".

És a végére egy kis személyes vélemény: Volt már dupla A-s mellű barátnőm és semmi az ég egy adta világon probléma nem volt vele. Szerettük egymást azért, akik vagyunk. Nem lesz erősebb egy kapcsolat csak mert valakinek nagyobb a melle... Hidd el nekem, kedves Honda Kiku ^^, nem érdekel minket ilyen tényező... Inkább csak legyen igaz szerelem és kész.

21/F

2021. jún. 2. 16:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!