Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkorának tippelitek az átlagos női fájdalommentes befogadóképességet ?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva nekem a tapasztalataim messzemenően nem azok, hogy 15-17 centi már bárkinek is problémát okozna. Lehet én ismerem a centiket rosszul.2021. jún. 1. 11:45
2/25 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy olyan hatalmas intervallumon mozogna ez a tavolsag ertek, huvelybemenet es mehszaj kozott :D persze lehetnek kulonbsegek, de az atlag ennek a feloldasara vonatkozott
2021. jún. 1. 11:54
3/25 anonim válasza:
az evolúció nem buta, ha az átlag farokméret mondjuk 15 centi európában, annak oka van és nem "kamuzik" néhány nő amikor azt mondják, hogy 17 centis már fáj nekik.
4/25 anonim válasza:
KB olyan 18 centiméter körül tippelem és legalább 4,5 vagy 5 centi vastag, ami jó az átlagos nőnek, aki azt írja hogy jó neki 13 is az hazudik.
5/25 anonim válasza:
14-15 centi már simán eléri a méhszájat.
6/25 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, én nem így tapasztaltam. én is a 4-es válaszolóval értek egyet, valahol olyan 18-20 centi körülre tenném a felizgult átlagos hüvely befogadóképességét, ráadásul habár nyilván nem nagy korreláció van, de a magasabb nőknek, feltételezem átlagosan minimálisan hosszabb is a hüvelye, és én 160 centi körüli lányokkal voltam mindig is.
2021. jún. 1. 12:05
7/25 anonim válasza:
Sőt, nem is tudsz minden pózban teljesen odaférni, már azért is jó ha kicsit hosszabb, hogy még úgy is beérjen és a hüvely rendkívül tágulékony, némelyik nőnek az öklöd befér.
8/25 A kérdező kommentje:
Na igen, ezzel abszolút egyetértek. Szeretem amikor írják, hogy 1 ujj fér be, kettő már csak nagy fájdalommal. Én úgy tapasztaltam 3-4 ujj kellő izgatással mindenkinek befér, és valóban az ököl sem egy lehetetlen küldetés sokaknál.
2021. jún. 1. 12:13
9/25 anonim válasza:
Póztól is függ a dolog, az átlagméret 12-16 között a nők 99%-ának tökéletes ha ügyesen használják.
10/25 anonim válasza:
Szerintem a természet kib@szott a férfiakkal, nagy átlagban kis farokkal rendelkezünk, nők kielégítésére alkalmatlan, csak ha rásegít az ember kézzel vagy szájjal. Egyébként megértem valahol, praktikusabb egy kis pénisz a nadrágban és talán kíméletesebb egy nem kellően felizgult női testben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!