Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik élvezik az anált: nektek teljesen fájdalommentes?
Azoktól a nőktől, akik saját bevallásuk szerint élvezik az anált kérdezném, hogy számotokra az anális együttlét semmilyen kényelmetlenséggel, fájdalommal nem jár?
Esetleg van, hogy éreztek némi fájdalmat, mondjuk behatoláskor, az elején, vagy utána, de összességében annyi kéjt jelent számotokra, hogy cserébe bevállaljátok?
Olyan nők véleménye érdekelne, akik maguk élvezete miatt análoznak, tehát nem csak a belemennek adologba, hanem kifejezetten élvezik is: lehet ez teljesen fájdalommentes?
Talán az elején kicsit fáj. Ha fáj kiveszi és kezdjük elölről. De én pont az első behatolást szeretem a legjobban. Mamorito érzés. Orgazmusom is egészen más , jobban szeretem azt az elvezest mint a simát.
Ha csak egyiket valaszthatnam akkor biztos a pospit választanám a puncival szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!