Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik párkapcsolatban éltek, ti milyen gyakran borotváljátok magatokat?
Nemi szervnél, lábon, hónaljon...
Az a bajom a borotvával, hogy hiába ez a legfájdalommentesebb módszer, túl gyakran kellene csinálni, de érzékeny a bőröm. :/
Télen lábat, intim részt 2 hetente, hónaljat hetente.
Nyáron lábat, intim részt hetente vagy strand előtt, hónaljat heti 2x.
én férfi vagyok, és lepontozhattok.. hullára nem érdekel! de az én csajom legyen mindig mindenhol sima, még télen is!
attól mert hosszúnadrágban van, nekem otthon még ne legyen szőrös a combja amikor puszilgatom..
ja és hozzáteszem, ha neked nem kényelmes a szőrtelenítés akkor nyilván nem leszel a csajom, és nem is kel hogy az legyél, mert neked sem lenne jó a kényszer.
keress olyan társat akinek a saját igényeid alapján úgy vagy jó ahogy vagy. egyszerűen ennyi.
én is olyan csajt kerestem akinek bejön a borosta, és aki naponta sokat törődik magával, mert úgy érzi jól magát, hogy kis tip-top. (és lehet lehurrogni, ettől még nem plázacica, csak egy önmagára sokat adó nő)
Akinek nem inge, ne vegye magára(!), de én nem jönnék össze olyan férfivel aki elvárja, hogy 0-24-ben tükörsima bőrrel mászkáljak.
Ez kivitelezhetetlen.
A nők is emberek és két szőrtelenítés között is van átmeneti időszak.
Pláne ha beteg, biztos nem a szőrtelenítés lesz az első gondolata.
Az a férfi aki ezt elvárja, álomvilágban él...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!