Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatban mik azok az elemek amiktől irtóztok?
Utálom azt, ha valaki számonkér valamiben és már itt bukik a dolog, mertha valaki számonkéri a másikat valamiben az már nem szeretet. Miért nem lehet úgy szeretni a másikat ahogy van? Emellett irtózom attól, hogyha valaki a saját érdekeit nézi és csak jól akar járni. Irtózom a tradicionális nemi szerepektől, mert az alap szabadságától van megfosztva az ember, hogyha azokat követi és annak megakar felelni. Na és gyűlölöm azt is, ha valaki matematikai alapon tekint a társára, hogy van e végzettséged, van e jogsid, egyedül élsz e és stb.
Ezektől írtózom legjobban.
Ha tesze-tosza lenne, nem lennénk együtt, össze se jöttünk volna.
A férfi legyen férfi, a nő pedig maradjon nő!
Én szeretem azt, hogy megvannak nàlunk a klasszikus szerepek, pl én főzök/vasalok/takarítok bent, a kinti dolgokat ő csinàlja.
Nem kell asztalost hívni ha leszakad egy polc, nem én tologatom a fűnyírót, a műhelyben nincs dolgom sem keresnivalóm, de ő se matasson a konyhàban, én tudom mit miben csinàlok, mit hol tartok.
És igenis maradjon meg ugyanolyan úriembernek mint mikor megismertem.
Na, de ez a mi korosztàlyunkra vonatkozik, nem a fiatalokra :)
#3 Férfiként mondom én okádok ezektől a konzervatív panelektől. Szerintem a párkapcsolat az legyen olyan, mint egy barátság, mert különben elidegenült lesz a hangulat és ez gerjeszti az elvárásokat, számonkéréseket és a családon belüli erőszakokat. Voltam már ilyen barátságtslan kapcsolatban, soha többet!
Mindenkinek ajánlom a társadalmi nem tanulmányozását, ami nem olyan áltudományos ahogy beállítják!
"a társadalmi nem tanulmányozását, ami nem olyan áltudományos ahogy beállítják!"
Legalább annyira tudományos, mint a "tudományos szocializmus", amit '89 előtt minden egyetemistának tanulnia kellett. Semennyire. A nők és férfiak felépítése, agyműködése jelentősen eltér, ez biológiai tény. Aki a realitást tagadja, az nem tudományos, hanem propagandista.
Amúgy én azt utálom, ha nem hagynak élni, nem lehetek egyedül. A mosogatás, házimunkák meg nálam kiesnek, mert van pénzem bejárónőre.
Kövezzetek meg, de nincs ilyen.
Ha valami irtózást vált ki, akkor azzal az emberrel nem lesz kapcsolatom.
Nem kötelező benne ragadni mindenféle langyos foshban, csak hogy addig se legyél egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!