Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatban mik azok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatban mik azok az elemek amiktől irtóztok?

Figyelt kérdés

Utálom azt, ha valaki számonkér valamiben és már itt bukik a dolog, mertha valaki számonkéri a másikat valamiben az már nem szeretet. Miért nem lehet úgy szeretni a másikat ahogy van? Emellett irtózom attól, hogyha valaki a saját érdekeit nézi és csak jól akar járni. Irtózom a tradicionális nemi szerepektől, mert az alap szabadságától van megfosztva az ember, hogyha azokat követi és annak megakar felelni. Na és gyűlölöm azt is, ha valaki matematikai alapon tekint a társára, hogy van e végzettséged, van e jogsid, egyedül élsz e és stb.

Ezektől írtózom legjobban.

2019. ápr. 5. 07:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Neked akkor nem is kell kapcsolat, minek?Ha terhes beszélgetni, szólni a másikhoz akkor jobb ha magadra maradsz.

Szerinted amikor két ember együtt is él, akkor kerülik egymàst a hàzban, esetleg az egyik az udvaron dekkol csak, hogy ne kelljen a màsikkal kommunikàlni?Érdekes felfogás annyi szent.

Költözz egy erdőbe remetének ha ennyire viszolyogsz az emberi kapcsolatoktól.

Nekünk legalàbbis alapvető dolog, hogy beszélgetünk kinek milyen napja volt, nem vonul el a màsik külön szobàba, a gyerek a harmadikba, jobb esetben a kutyàhoz se zàrjuk ki a màsikat, csak azért, hogy legyen "énidőm".

2019. ápr. 5. 11:55
 12/16 A kérdező kommentje:

#11 Ki a fene mondta azt, hogy nem igénylem a beszélgetéseket? Ezt honnan vetted, hol írtam ilyet? Nem tudom te vagy e a hármas válaszoló, aki jött a klasszikus nemi szerepekkel. Azt írtam, hogy nekem nem imponálnak a klasszikus szerepek, mert azok megkötik a kezemet és azokat a szerepeket nem én választom, hanem előírják azt, hogy így meg úgy kell viselkedned férfiként. Na ezt ne! Én egy szabadelvű embernek tartom magam, de nagyon is igénylem a tartalmas beszélgetéseket.

#6 Egyáltalán nem realitás az, hogy előírják nekem, hogy hogyan kéne viselkednem mit kéne tennem és erre ráagattják a tudományos és evolúciós jelzőt csak, mert jó sok ideig ezt tartották helyesnek. Ezek társadalmi konstrukciók amit a patriarchális rend hozott létre és nagyon is jól teszik azt, hogy ezeket próbálják leépíteni.

2019. ápr. 5. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem neked írtam Kérdező, hanem a 85%-nak, aki vígan megvan ha nem kell kommunikàlnia a pàrjàval sem telefonon, sem màshogy.
2019. ápr. 5. 12:21
 14/16 anonim ***** válasza:
56% boldog házasságban élek, eléggé mellélőttél. A férjem is olyan típus, mint én. Nyilván nem dekkol egyikünk sem az udvaron (vicces elképzelni is), de például valamelyikünk elutazik és nem beszélünk 2-3 napig, azt egyikünk sem éli meg tragédiaként. Én nem tudok a neten/telefonon úgy kommunikálni, mint élőszóban, a kapcsolattartásnak ez a formája egész pontosan semmit nem ad nekem egy kapcsolathoz, bármilyen emberi kapcsolatról van szó. Semmiségekről csacsogni, ilyen mi újság mit ettél mikor mentél WCre fajta beszélgetésektől minden formában falra mászok. Mi együtt élünk évek óta és nyilván nem kerüljük egymást, de van elég helyünk elvonulni, külön hobbikkal foglalkozni, napi 1-2 órát minimum igénylünk rá mindketten. Egyébként az egyedülléttel nekem aztán semmi bajom, inkább lennék életem végéig egyedül, mint egy nem megfelelő emberrel vagy egy olyannal, akinek állandóan kommunikálnia kell, mert körülöttem forog az élete.
2019. ápr. 5. 13:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi sem telefonon meg egyebeken éljük az életünket, de azért csak ràcsörgünk a màsikra, hogy él-e még. :)

Vagy amelyikőnknek hamarabb útba esik a bolt (legtöbbször neki, ő jàr kocsival) kell-e valami itthonra, kell-e menni a gyerekért stb.

Vagy csak van amikor megkér, nyissam már ki a kaput, hogy beàlljon a garázsba mert olyan hulla, hogy ereje nincs kiszàllni.

De ok nélkül nem hívogatjuk egymàst.

2019. ápr. 5. 13:28
 16/16 A kérdező kommentje:
#14 Én már az ismerkedések kezdetén falra mászok az ilyen small talkoktól, amiről írtál, a legelején még belefér, de ne csak ebből álljon egy randi. Ezért szeretem elmélyíteni a beszélgetést már kezdetén is, mivel így ismerhetjük meg egymást leginkább. Nagyon nem szeretem az ilyen add el magad féle hülyeségeket, mivel nem vagyok egy termék és nem szeretek önmarketinget tartani. Igaz emiatt se vagyok túl sikeres ismerkedésbe, de nem arra hajtok, hogy minél több csajnak tetszek, hanem arra, hogy egy értelmes nőt találjak akivel lehet normálisan beszélgetni és vevő az elmélyült beszélgetésekre, nem "pozitív" gondolkozás mániás amitől még írtózok. Nem hiába írtam azt a pozitívat idézőjelbe.
2019. ápr. 5. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!