Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatban mik azok az elemek amiktől irtóztok?
Utálom azt, ha valaki számonkér valamiben és már itt bukik a dolog, mertha valaki számonkéri a másikat valamiben az már nem szeretet. Miért nem lehet úgy szeretni a másikat ahogy van? Emellett irtózom attól, hogyha valaki a saját érdekeit nézi és csak jól akar járni. Irtózom a tradicionális nemi szerepektől, mert az alap szabadságától van megfosztva az ember, hogyha azokat követi és annak megakar felelni. Na és gyűlölöm azt is, ha valaki matematikai alapon tekint a társára, hogy van e végzettséged, van e jogsid, egyedül élsz e és stb.
Ezektől írtózom legjobban.
Neked akkor nem is kell kapcsolat, minek?Ha terhes beszélgetni, szólni a másikhoz akkor jobb ha magadra maradsz.
Szerinted amikor két ember együtt is él, akkor kerülik egymàst a hàzban, esetleg az egyik az udvaron dekkol csak, hogy ne kelljen a màsikkal kommunikàlni?Érdekes felfogás annyi szent.
Költözz egy erdőbe remetének ha ennyire viszolyogsz az emberi kapcsolatoktól.
Nekünk legalàbbis alapvető dolog, hogy beszélgetünk kinek milyen napja volt, nem vonul el a màsik külön szobàba, a gyerek a harmadikba, jobb esetben a kutyàhoz se zàrjuk ki a màsikat, csak azért, hogy legyen "énidőm".
#11 Ki a fene mondta azt, hogy nem igénylem a beszélgetéseket? Ezt honnan vetted, hol írtam ilyet? Nem tudom te vagy e a hármas válaszoló, aki jött a klasszikus nemi szerepekkel. Azt írtam, hogy nekem nem imponálnak a klasszikus szerepek, mert azok megkötik a kezemet és azokat a szerepeket nem én választom, hanem előírják azt, hogy így meg úgy kell viselkedned férfiként. Na ezt ne! Én egy szabadelvű embernek tartom magam, de nagyon is igénylem a tartalmas beszélgetéseket.
#6 Egyáltalán nem realitás az, hogy előírják nekem, hogy hogyan kéne viselkednem mit kéne tennem és erre ráagattják a tudományos és evolúciós jelzőt csak, mert jó sok ideig ezt tartották helyesnek. Ezek társadalmi konstrukciók amit a patriarchális rend hozott létre és nagyon is jól teszik azt, hogy ezeket próbálják leépíteni.
Mi sem telefonon meg egyebeken éljük az életünket, de azért csak ràcsörgünk a màsikra, hogy él-e még. :)
Vagy amelyikőnknek hamarabb útba esik a bolt (legtöbbször neki, ő jàr kocsival) kell-e valami itthonra, kell-e menni a gyerekért stb.
Vagy csak van amikor megkér, nyissam már ki a kaput, hogy beàlljon a garázsba mert olyan hulla, hogy ereje nincs kiszàllni.
De ok nélkül nem hívogatjuk egymàst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!