Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik párkapcsolatban éltek, ti milyen gyakran borotváljátok magatokat?
Nemi szervnél, lábon, hónaljon...
Az a bajom a borotvával, hogy hiába ez a legfájdalommentesebb módszer, túl gyakran kellene csinálni, de érzékeny a bőröm. :/
Kinek mi a zsánere....
Nekem világ életemben a szöszi nők jöttek be minimális testszőrzettel, de nem csupaszon!!! Én ehhez vonzódom. Fontos a tapintás és a látvány is, de nem babákhoz vonzódom. Sajnos a világos bőrű sötét hajú nőkhöz eleve oda sem megyek, lehet azért, mert én is ilyen vagyok.
A végére a sluszpoén, hogy a mostani páromon kivűl minden barátnőm elvárta, hogy szőrtelenítsek férfiként, 1-2 nap múlva már megvesztem a vakarózástól, nagyon kellemetlen volt. A mostani párom meg élvezi, hogy van mivel játszania és ez óriási szerencse, és elég csak trimmelni.
Télen picit ritkábban, kb hetente, nyáron lábat, hónaljat pár naponta, intim részeket heti 1-2 alkalommal.
Mondjuk nagy szerencsém, hogy nagyon világos és ritka a szőrzetem, így az sem igazán tűnik fel, ha 1-1 alkalom kimarad véletlenül. De ez nem függ párkapcsolattól. Nem érzem jól magam nagyon szőrösen.
Heti 1x,mindent. Többet nem is bírnék,nagyon érzékeny a bőröm.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!