Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok akik párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik párkapcsolatban éltek, ti milyen gyakran borotváljátok magatokat?

Figyelt kérdés

Nemi szervnél, lábon, hónaljon...

Az a bajom a borotvával, hogy hiába ez a legfájdalommentesebb módszer, túl gyakran kellene csinálni, de érzékeny a bőröm. :/

2019. ápr. 20. 11:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

3 naponta az egész testet.

30n

2019. ápr. 20. 15:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi a zsánere....

Nekem világ életemben a szöszi nők jöttek be minimális testszőrzettel, de nem csupaszon!!! Én ehhez vonzódom. Fontos a tapintás és a látvány is, de nem babákhoz vonzódom. Sajnos a világos bőrű sötét hajú nőkhöz eleve oda sem megyek, lehet azért, mert én is ilyen vagyok.

A végére a sluszpoén, hogy a mostani páromon kivűl minden barátnőm elvárta, hogy szőrtelenítsek férfiként, 1-2 nap múlva már megvesztem a vakarózástól, nagyon kellemetlen volt. A mostani párom meg élvezi, hogy van mivel játszania és ez óriási szerencse, és elég csak trimmelni.

2019. ápr. 20. 15:58
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
41 éves nő vagyok,11 éve férjnél.Rendszeresen szőrtelenítem magam.Szerencsére szőke vagyok,nem vagyok szőrös. Hónaljam,karom könyékig havonta kell gyantázni,de nagyon kevés van.A kozmetikus mindig viccelődik,hogy másnak ennyi bajszot szed le,mint nekem egy hónap után a hónaljamról.lábamon csak a térdemig van szőr,az epilálom kb havonta,intim területet szintén gyantáztatom havonta.Szemöldök 2-3 hetente.A férjem a hónalját borotválja,intim területet trimmeli,háta nem szőrös,mellkason meg szeretem a szőrt.
2019. ápr. 20. 16:07
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
2-3 naponta szoktam, ahogy kedvem és időm engedi. Ha párkapcsolatban vagyok, ha nem.
2019. ápr. 20. 18:53
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
Kb. hetente, nyáron 4-5 naponta.
2019. ápr. 20. 19:16
 16/19 anonim ***** válasza:
69%

Télen picit ritkábban, kb hetente, nyáron lábat, hónaljat pár naponta, intim részeket heti 1-2 alkalommal.

Mondjuk nagy szerencsém, hogy nagyon világos és ritka a szőrzetem, így az sem igazán tűnik fel, ha 1-1 alkalom kimarad véletlenül. De ez nem függ párkapcsolattól. Nem érzem jól magam nagyon szőrösen.

2019. ápr. 20. 20:04
 17/19 anonim ***** válasza:
69%

Heti 1x,mindent. Többet nem is bírnék,nagyon érzékeny a bőröm.

30/N

2019. ápr. 20. 20:06
 18/19 anonim válasza:
Heti 1x szoktam borotválkozni, de akkor tetőtől talpig mindent.Sajnos szőrös típus vagyok, mindenhol van rajtam,de a bőröm nem birja ha gyakrabban csinálom.
2019. ápr. 27. 09:36
 19/19 anonim ***** válasza:
megsimitom, és ha kellemetlen, szúr vagy hosszu akkor leborotválom. párom kedvéért intim területeten mindig leszedem. két naponta, naponta
2019. aug. 14. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!