Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányoknak is nehéz a pártalálás?
Igen, nehéz.
Az első párom 17 évesen lett. Azt mondta hogy azt hitte, hogy már van barátom. Azóta ez 4x fordult elő, nem értem miből következtetnek erre :D
31# na most, ha szex, akkor engem nem érdekel, ha a nő analfabéta. Jó legyen az ágyba, jól nézzen ki és ennyi elég. Ha meg belém szeret, akkor meg jön ezzel a dumaval. A normális csaj is jön. Igaz, kevés nővel voltam együtt, de abból voltak normálisak, mégis van az az érzelmi szint amikor ami a csövön kifer azt dobaljuk a másik fejéhez.
A másik, kapcsolat mindig normális nővel, sose keresek nem normálist, viszont a külsőek kevésbé fontosak. Nálam.
A harmadik, milyen sírás? Leírtam a véleményem aztán sírok? Lehet úgy jött le neked, dehát ezzel nem tudok mit kezdeni. Hamar nem írok vadul, akkor sírok, ezzel nincs sok kedvem mit kezdeni, szóval inkább megyek is aludni. Pápá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!