Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányoknak is nehéz a pártalálás?
Normális pasinak tartottam magam egy hete még, de egy hete egy normalis csaj közölte egy hónap után, hogy friend zone. Az előtt szintén, átlagos lányok voltak, de szépek, olyanok akikkel lehet tervezni hosszabban, hát ennyi visszautasítás után én nem akarok már párt csak szexet. Annyit válogattok meg ez nem tetszik az nem tetszik, a csávó legyen őszinte, de ha őszinte akkor az mégse jó. Szóval túl komplikáljatok és ez a vesztetek. Ezért akarunk dugni, vagyis én meg jópár srác, mert egyszerűen nem lehet veletek mit kezdeni.
És még azt se mondhatom, hogy csúnya lennék vagy igénytelen, vagy o divatu, mert jó stilusom van, sokan mondják, a férfiak közt átlagon felüli a fenekem is, amit altalaban a nők szeretnek, sőt, rengeteg csajnal is jobb, magas is vagyok, megbízható, őszinte mindig, nyugodt és szeretek szeretni. De nem lehet. Nem haragszok a nőkre és nem is vagyok nogyulolo, de egyszerűen ki kell mondani, hogy keresitek azt, aki lehet nem is létezik, mert mindekiben van egy kicsi kis hiba.
#13: persze hogy lepontoznak minket, akik simán csak leírjuk a tapasztalataiinkat. De pontosan ezekről a lepontozókról beszélünk:) akik frusztráltak, önbizalomhiányosak, azok pontozgatnak itt le:)
#11: lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de lehet csak te gondolod magad 'normálisnak'. Az érzelmi intelligencia a mérvadó a kapcsolatok sikeressége szempontjából. Ha te valahogy sose tudtál megfelelni egy valóban normális nőnek se, nem tudod mit mikor hogy kéne mondanod és csinálnod, akkor lehet neked kéne még fejlődni. Melleseg az írásod helyességéből és stílusából is látszik, hogy te maximum csak szeretnél egy intelligens, érett, komoly férfi lenni. Sajnálom, ha ez most rosszul esik. De a jó hír, hogy mindenki tud fejlődni, ha akar és képes meglátni a hibáit és hiányosságait
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!