Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép lányoknak is nehéz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányoknak is nehéz a pártalálás?

Figyelt kérdés
Nehéz olyat fiút találniuk aki nem csak szexet akar tőle?
2021. máj. 31. 22:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
57%

Normális pasinak tartottam magam egy hete még, de egy hete egy normalis csaj közölte egy hónap után, hogy friend zone. Az előtt szintén, átlagos lányok voltak, de szépek, olyanok akikkel lehet tervezni hosszabban, hát ennyi visszautasítás után én nem akarok már párt csak szexet. Annyit válogattok meg ez nem tetszik az nem tetszik, a csávó legyen őszinte, de ha őszinte akkor az mégse jó. Szóval túl komplikáljatok és ez a vesztetek. Ezért akarunk dugni, vagyis én meg jópár srác, mert egyszerűen nem lehet veletek mit kezdeni.

És még azt se mondhatom, hogy csúnya lennék vagy igénytelen, vagy o divatu, mert jó stilusom van, sokan mondják, a férfiak közt átlagon felüli a fenekem is, amit altalaban a nők szeretnek, sőt, rengeteg csajnal is jobb, magas is vagyok, megbízható, őszinte mindig, nyugodt és szeretek szeretni. De nem lehet. Nem haragszok a nőkre és nem is vagyok nogyulolo, de egyszerűen ki kell mondani, hogy keresitek azt, aki lehet nem is létezik, mert mindekiben van egy kicsi kis hiba.

2021. máj. 31. 23:24
 12/36 anonim ***** válasza:
84%
Normálisat, aki nem csak lyuknak használna, igen.
2021. máj. 31. 23:24
 13/36 anonim ***** válasza:
4%
Utolsó nagyon jól leírta, de le is lett pontozva. Ilyen a mai világban a szólásszabadság, ugye a legtöbb embernek nem tetszik ha valaki leírja az igazat. Konkrétan nekem 10 év volt mire találtam hozzám illő férfit akivel le is feküdtem, merthogy azelőtt az ilyen jött-ment alakoknak nem adtam oda magam, akik csak meg akartak fektetni. Hiába néztek ki jól, mind azt akarta. A párom ugyan jól néz ki, de fél évig kibírta szex nélkül és nem volt rámenős. Nem vagyok 10/10-es csaj, de 9-es biztosan, és ez tény, sosem voltam nagyképű. Sokkal rosszabb nekünk, mert kvázi mindenki megbámul és a szemével megdug és nem, ez nem tetszik. Igyekszem takarni magam, bő ruhákat hordok, beleolvasok a környezetbe és azóta már a pasik sem falnak a szemükkel, sokkal felszabadultabb vagyok. Ha párom nem lenne, biztosan a nőknél keresnék vigaszt, mert a férfiakban már csalódtam. Sok kapcsolatom és kalandom volt nőkkel, de párom az első férfi aki megért.
2021. máj. 31. 23:25
 14/36 anonim ***** válasza:
13-as vagyok *utolsó=10-es válaszoló. Akkor még utolsó volt.
2021. máj. 31. 23:27
 15/36 anonim ***** válasza:
Érdekes amikor jöttmentnek neveznek bizonyos nők olyan férfiakat akiket átlagosnak vagy átlagos külsővel rendelkező férfiaknak jellemeznek mások... számomra a jöttment és átlagos, kurvára nem egy és ugyanazon fogalom... másrészt, azt is vegyétek figyelembe hogy átlagos külsejű férfi, de lehet attól még normális családból való és jól szituált, intelligens és jól öltözött, attól még, hogy nem 10/10-es KÜLSEJŰ PASI...
2021. máj. 31. 23:32
 16/36 anonim ***** válasza:
49%

#13: persze hogy lepontoznak minket, akik simán csak leírjuk a tapasztalataiinkat. De pontosan ezekről a lepontozókról beszélünk:) akik frusztráltak, önbizalomhiányosak, azok pontozgatnak itt le:)

#11: lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de lehet csak te gondolod magad 'normálisnak'. Az érzelmi intelligencia a mérvadó a kapcsolatok sikeressége szempontjából. Ha te valahogy sose tudtál megfelelni egy valóban normális nőnek se, nem tudod mit mikor hogy kéne mondanod és csinálnod, akkor lehet neked kéne még fejlődni. Melleseg az írásod helyességéből és stílusából is látszik, hogy te maximum csak szeretnél egy intelligens, érett, komoly férfi lenni. Sajnálom, ha ez most rosszul esik. De a jó hír, hogy mindenki tud fejlődni, ha akar és képes meglátni a hibáit és hiányosságait

2021. máj. 31. 23:33
 17/36 anonim ***** válasza:
15-ös nem mondtam hogy átlagosak a jött-menttek. Valamit félreolvastál. Bunkó parasztok voltak, szexéhes f@szkalapok, vagy csak nőgyűlölő csődörök, jött-menttek. Mondtam azt is hogy lehet jól néztek ki, de a modoruk gusztustalan volt. Ez neked miért derogál? Talán magadra ismertél vagy mi az ami zavar?
2021. máj. 31. 23:35
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
#15: én pontosan ezt írtam le korábban. Nem konkrétan az számít, hogy hogy néz ki az arcod vagy milyen testi hibáid vannak. Ha valaki okos, igényesen öltözik, egészséges testalkata van, azzal az ég világon semmi gond nincs és még sokszor az ilyen pasiknak több esélye van a nőknél, mint az ilyen igazi címlapból előugrott szépfiúknak
2021. máj. 31. 23:36
 19/36 anonim ***** válasza:
Rád ismertem... 17-es erre mást nem tudok írni...
2021. máj. 31. 23:37
 20/36 anonim ***** válasza:
19-es kire ismertél rá? Kétlem hogy ismernél, azt sem tudod, kivel beszélsz. :D
2021. máj. 31. 23:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!