Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép lányoknak is nehéz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányoknak is nehéz a pártalálás?

Figyelt kérdés
Nehéz olyat fiút találniuk aki nem csak szexet akar tőle?
2021. máj. 31. 22:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Majd egyszer megérted mire céloztam, reméljük...
2021. máj. 31. 23:43
 22/36 anonim ***** válasza:

11# vagyok, egyébként a 10es tényleg jól leírja azért olyan srác valasszon olyan nőt akinek az életmódja passzol, vagy hasonló, ahol tudnak fejlődni egymás mellet és mindkét fél tudja fejleszteni a másikat. Sajnos a média torzít, insta ribikkel meg furcsa lányos pasikkal van tele, aztán mindenki akaratlanul is azt kezdi hajkuraszni.

És igen, egy falusi tanyán felnőtt pasi, ne akarjon magának nagyvarosi instamodell csajt, mert az ellentétek lehet, hogy vonzzák egymást (mondjuk ebben az esetben nem hiszem xD), de sokáig nem lesznek meg együtt.

A romantika veszik ki a sracokbol is erősen, én a csajnak virágot vittem, a barátnőjétől kérdeztem, hogy mi tetszik neki, mert ha már viszek, olyat vigyek amit szeret, erre elbogte magát, hogy egy pasi virágot visz és nem küldi messengeren 😂😂😂 padlót fogtam, hogy egy 28 éves nő nem kapott még férfitól virágot, de több pasija is volt. Én ezt fel sem fogom, az alfak tarolnak 0 romantikaval, a romantikusak meg sehol nincsenek :D valahogy ez fura. A csávó elsírja magát, ha hangosan raszolnak az utcán és jó hogy nem bele ugrik a csaj nyakába ijedtében, ilyen világot élünk, akkor miért megy a csodalkozas mondjátok el? A tinik a lányos külsejű celeb "pasikat" nézik, meg a seggkirakos "nőket" itt is ott is megy a botox, a segg már szinte szetrobban, de töltünk még bele, mert az kell a kameráknak aztán csodálkozunk, hogy vesznek a kapcsolatok és már csak a szükségletes szex marad.

2021. máj. 31. 23:43
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
#22: na végre egy értelmes férfi szólt hozzá a témához🙏🏼
2021. máj. 31. 23:47
 24/36 anonim ***** válasza:
A fő, hogy te értelmes vagy... utolsó
2021. máj. 31. 23:51
 25/36 anonim ***** válasza:

#16 nem igazán esik rosszul amit írsz, jól írod, de mondjuk csak azért, mert valaki nem ír helyesen, még lehet normális. Ez a nyelvtan hajkuraszas ez nem épp arról dönt, hogy együtt e lehet valakivel élni vagy sem. De ha te az szerint választod meg, hogy egy ember minden szóra tesz e ekezetet, akkor azért szerintem komoly gond van. A másik szlovák nyelvtant tanultam, mivel Szlovákiában élek és az itteni politikusok erőltetik a magyarokra is a szlovák nyelvet és mivel itt lakok, inkább mentem szlovák suliba, hogy tudjak kommunikálni a fentebbiekkel, mivel magyarul beszél mindenki. Kimaradtak az egyes nyelvtani részek nem tagadom, de ha egy hivatalban megértik a levelemet, amit számítógépről írok, nem pedig egy érintő hibás telefonnal, akkor nagy baj nem lehet. Ezt ti túl lihegitek, már elnézést.

Kis hibákkal estem eddig ki a nőknél, de való igaz, hinni hogy normális vagyok nem egyenlő a normális vagyokkal, de ha nem lennék normális, akkor miért bánja meg a csaj, hogy végül elutasított? Miért bánja, amikor tovább léptem és már van másik lány, akinél próbálkozok? :) Mert belekezd a játszmázásba és ha rosszul sül el, akkor jön a megbánás. Én persze visszautasitasnak veszem az ilyet és rosszul esik.

2021. máj. 31. 23:54
 26/36 anonim ***** válasza:

Már ebben a kommentszekcióban is kiütköznek az oldalak:

Olyan nők akik ugyan találtak párt, de nagyon sok idejükbe telt, hogy normálisat fogjanak, meg van a lehetőségük és az akaratuk arra hogy válogassanak a kókány szemetek, a daliáns influenszerek és a normális (itt nem arra célzok hogy külsőleg átlagos, hanem hogy belsőleg normális) FÉRFI választék között (ezt a szót is sikerült egy iQ bajnoknak félreértenie) addig persze nem fogják odaadni magukat az első kettőnek míg ra nem találnak az utolsóra.

A nőgyűlölő, frusztrált, szexet akaró b@lfaszok, akik udvarolni nem tudnak és nem is akarnak, azt hiszik, hogy majd minden nőnek el kell ájulnia ha ráköszön és alapból nagy elvárásokkal mégis a tömegcikkeknek számító plasztik p*csák felé húznak, mert szt hiszik, hogy a hosszú kőröm/póthaj/1 kiló smink egyenlő azzal, hogy a csaj párkapcsolatban megállná a helyét, aztán persze csalódnak (ki gondolta volna) és minden nőt hisztis, pénzéhes r*gyónak fognak nevezni. Pedig több a normális lány, csak nem képesek meglátni. Dühösek hogy nem feküdt le velük a csaj mert esetleg várni akart, vagy még ismerkedni vagy bármi, de ha lefeküdt volna akkor nem kell mert biztos k*rva.

Olyanok, akik azt várják hogy mindent a nő csináljon, szakmai tudásuk nulla, otthon egy vízlevezető csövet nem tudnak kicserélni, anyuci házában laknak 30 évesen, nincs semmi anyagi hátterük (ami kell minden kapcsolatba) és azon csodálkoznak hogy miért szüzek, és miért ennyire válogatós minden lány. Pedig csak tenni kellene érte, nem itt rinyálni.

Azok fognak lepontozni akik magukra ismertek, meglátjuk mennyien vagytok. Főleg az utolsó kettőre.

2021. máj. 31. 23:58
 27/36 anonim ***** válasza:

#26: pontosan!🙌🏼

Aki ilyenekkel jön, hogy jaj milyen magasak a nők elvárásai, meg hogy mindenki kishercegnőnek hiszi magát, na azok azok, akik nem tudnak felmutatni semmit, ezért azt várnák el, hogy a nők adják lejjebb az igényeiket. Véletlenül sem ők akarnak többet nyújtani, fejlődni emberileg, karrierben és külsőre is. Vicc

2021. jún. 1. 00:10
 28/36 anonim ***** válasza:

26# gáznak tartom, hogy azt gondolod rólam, hogy nogyulolo vagyok, csak azért, mert azt írom sokszor hibáztok ti is és túl bonyolítjátok a dolgokat. Hidd csak azt nyugodtan. A másik, miért pontoznalak le azért, mert azt hiszed, ami nem így van. Az az ovoda szint, én 24 évesen nem tartozok oda, de mindenkinek szíve joga pontozgatni. Hinni a templomba kéne. Ennyi erővel én meg írhatnám, hogy férfi gyűlölő vagy. Dehát te is csak csak félre érted amit írok és elkezded mondani a saját igazadat (amit én nem is tagadok, hogy nincs), de a férfit még csak véletlenül sem ismered el, hogy igaza lehet. Itt a gond csak az, hogy az ilyen helyzetekben egyszerűen felállok az asztaltól és elmegyek, mert nincs értelme a vitának. Rengeteg frusztrált férfi van, lehet hogy már picit én is az vagyok, lehet, hogy nagyon, de nálam csak átmeneti, aztán én tartom magamat az elveimhez és a parkeresest elhalasztom egy pár évvel, addig meg kiszorakozom magam, ami megintsak miért kéne, hogy baj legyen? Ahogy a nők felől sem értem azt, hogy ez meg az kihasznált. Kérdem én, ha egy nő talál egy férfit akivel kielégül, de előtte megbeszélik, hogy ez csak erről fog szólni, akkor utána miert van az, hogy a pasi kihasznált? Kölcsönös öröm szerzés mióta számít kihasználásnak? És nem arra gondolok, hogy a csávó leitatta hazavitte ürített egyet aztán lecelt, hanem egyre gyakrabban azt veszem észre, hogy a nők már arra is azt mondják, hogy kihasznált a pasi, hogy szólt a pasi előre, hogy ez most ennyi. Kérdem én, ha jó volt, akkor mit kell utána hisztizni?

A másik, a szemétnek nem adja oda magát a csaj, ez oké, de a nőknek is szükséglet a szex, most tegyük fel 18 évesen elveszti a 3 éves kapcsolatban szetmennek, utána mi a feneert várjon a nő 10 évet egy normális férfira szex nélkül? Nekem lényegében mindegy, csak ez a saját maguk kinzasa. Oké, hogy nem fogják fel annak, de egy másik nő, akinek legalább volt egy olyan pasija, akivel szexkapcsiban volt és megegyeztek, hogy a kapcsi nem működik, de a szex igen, az a nő kiegyensúlyozottabb életét és boldogabb életet él, mint az aki éveket vár az igazira. Kérdem én, meddig vár? Ha 29 évig nem jön a pasi, akkor addig? Ugyan én ezt hülyeségnek tartom, ne haragudjatok, hogy ezt írom. Nem kell seggfejekkel összeállni, de várni és várni nem épp a legokosabb ötlet.

23# akkor most ertelmesnek tartasz, de nem normálisnak? :D jó egy szóval sem írtad, hogy nem vagyok az csak hát na :P :D

2021. jún. 1. 00:20
 29/36 anonim ***** válasza:

#28: valamit nagyon félreértesz

Egyrészt minden nő maga elsönti, hogy akar e szexkapcsolatot vagy sem. Az előttem szóló nő az a típus, akinek ez nem fekszik és nem látja értelmét. Ne akard te megmagyarázni neki, hogy miért kéne szexelnie kapcsolaton kívül:D én pl nem is reagáltam erre az oldalára a dolognak, hsiz mindenki tudja neki mik az igényei. Én másik véglet vagyok, szívesen megyek bele szexkapcsolatokba is, régóta nincs kapcsolatom, de nem fogok szex nélkül élni ki tudja hány évig, míg megtalálom az igazit. Ez megint egy másik felfogás, ezzel sincs gond, ha minden le van tisztázva őszintén.

A másik dolog meg, hogy senki nem beszél kihasználásról, ha előre le van beszélve, hogy csak szex lesz. Ezt nagyon félregondoltad, nem is tudom honnan szedted ezt a sületlenséget, hisz nyilván nincs ilyen esetben szó a kihasználásról. Ez abban az esetben azokott előjönni, mikor a pasik lehagudják a csillagokat is, hogy megfektessenek, hogy ő kedves aranyos meg komoly kapcsolatot akar és mondjuk még tényleg meg is erőlteti magát és usvarol... aztán szex után eltűnik vagy pár hét után lép le. Ilyenkor nyilván az a nő, aki őszintén elmondta hogy komolyban gondolkozik, az kihasználva, átverve érzi magát. Ilyen esetekben mondjuk azt mi nők, hogy kihasználtak. Nem akkor, ha eleve csak szexet akarunk mindketten és dugunk valakivel...

2021. jún. 1. 00:36
 30/36 anonim ***** válasza:

29#

Eszembe sincs megmagyarázni, bár megérteni sem tudom, mivel férfi vagyok és max libidon pörgök jó ideje, de szerintem éveken át szex nélkül várni nem hinném, hogy a legokosabb ötlet. Nekem ez magas is marad, de elfogadom és ha megsértek valakit, akkor bocsánat érte. Nekem ez a rész, hogy neki úgy jó az kérdéses. Mondjuk, hogy gond lenne e azzal a felfogással, azt csak a környezete tudná megmondani. Na de mindegy ez olyan dolog amit egyszerűen nem tudom hogy is fogalmazzak, hogy ne tűnjön úgy mintha zavarna 🤔 megérteni? Felfogni? Nem tudom melyik lenne rá, mert nekem teljesen mindegy és nem gond nekem, csak érthetetlen, minden sertés nélkül.

A másik felével csak az a gond, hogy ez nem minden nőnél megy már így, régen lehet mindenki így volt, de már nem igazán. Kaptam már meg egy nőtől, hogy kihasználtam, mikor a legelején írtam, hogy csak szexet keresek, esetleg szex kapcsolatot és miután megvolt és kölcsönösen minden jó volt, akkor a nő jött azzal. Szóval, az oké, hogy te így gondolod, de egyre több az ilyen eset sajnos.

2021. jún. 1. 00:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!