Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam fel a barátnőmnek, hogy szeretném, ha megdugna egy felcsatolhatóssal?
Te nem tudod felfogni és megérteni hogy heteroszexuális férfi nem akarja hogy bárki is seggbe dugja sem a barátnő, sem az asszony sem senki. A férfi azért férfit mert dugni szeret ha teljesen egészséges a szexuális beállítottsága. Ha már azt is szereti ha őt dugják akkor már valami degeneráltság van nála. Az hogy te erre vágysz az a te dolgod, nekem tökéletesen megfelelnek és bőven kielégítenek a hagyományos szeretkezési módok és pozitúrák, nincs szükségem arra hogy a segglyukamba bármit feldugjanak vagy a segglyukamon keresztül a prosztatámat masszírozzák. Arról nem is beszélve hogy nem erre lett kitalálva az ember segge hogy bármit is feldugdossanak benne, legyen szó nőről vagy férfiról és nem is egészséges senkinek.
" Amúgy röhejesnek találom, hogy ha valaki az asszonyt akarja segberakni és azért ír ki kérdést, ott senki nem kiabálja, hogy búúúúza, pedig szinte ugyanaz a dolog..." Megpróbálhatsz védekezni ezzel az érvvel, bár én az anál szexet sem szeretem, mint ahogy leírtam nem egészséges és az ember segge nem erre való, valamint a nők nagy része sem szereti a szexnek ezt a fajtáját. Vannak erre megfelelő helyek is hogy a férfi hova dugja a szerszámját de gondolom a magadfajtáknak ez nem elégíti ki a szexuális vágyait, ezért van szükség még arra is hogy hátulról megrakjanak benneteket.
Ha ez számodra normális, ám legyen, de azt ne állítsd hogy a heteroszexuális férfiaknál ez egy egészséges és normális szexuális vágyakozás és beállítottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!