Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan hozzam fel a barátnőmne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam fel a barátnőmnek, hogy szeretném, ha megdugna egy felcsatolhatóssal?

Figyelt kérdés
Volt már, hogy megujjazott, de ennél több még nem. Ti hogy hozakodtatok elő ezzel a vágyatokkal?
2021. máj. 13. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
Igen, degenerált vagy mert nem tudsz annyit felfogni, hogy nővel való szex = heteroszexualitás, férfival való szex = homoszexualitás. Tudod ott belül van egy prosztatának nevezett dolog, aminek az ingerlése elég imtenzív orgazmust válthat ki férfiaknál. Amúgy röhejesnek találom, hogy ha valaki az asszonyt akarja segberakni és azért ír ki kérdést, ott senki nem kiabálja, hogy búúúúza, pedig szinte ugyanaz a dolog...
2021. máj. 14. 18:08
 12/14 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló, szívemből szóltál.
2021. máj. 14. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:
6%

Te nem tudod felfogni és megérteni hogy heteroszexuális férfi nem akarja hogy bárki is seggbe dugja sem a barátnő, sem az asszony sem senki. A férfi azért férfit mert dugni szeret ha teljesen egészséges a szexuális beállítottsága. Ha már azt is szereti ha őt dugják akkor már valami degeneráltság van nála. Az hogy te erre vágysz az a te dolgod, nekem tökéletesen megfelelnek és bőven kielégítenek a hagyományos szeretkezési módok és pozitúrák, nincs szükségem arra hogy a segglyukamba bármit feldugjanak vagy a segglyukamon keresztül a prosztatámat masszírozzák. Arról nem is beszélve hogy nem erre lett kitalálva az ember segge hogy bármit is feldugdossanak benne, legyen szó nőről vagy férfiról és nem is egészséges senkinek.

" Amúgy röhejesnek találom, hogy ha valaki az asszonyt akarja segberakni és azért ír ki kérdést, ott senki nem kiabálja, hogy búúúúza, pedig szinte ugyanaz a dolog..." Megpróbálhatsz védekezni ezzel az érvvel, bár én az anál szexet sem szeretem, mint ahogy leírtam nem egészséges és az ember segge nem erre való, valamint a nők nagy része sem szereti a szexnek ezt a fajtáját. Vannak erre megfelelő helyek is hogy a férfi hova dugja a szerszámját de gondolom a magadfajtáknak ez nem elégíti ki a szexuális vágyait, ezért van szükség még arra is hogy hátulról megrakjanak benneteket.

Ha ez számodra normális, ám legyen, de azt ne állítsd hogy a heteroszexuális férfiaknál ez egy egészséges és normális szexuális vágyakozás és beállítottság.

2021. máj. 14. 18:31
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Ez szerintem simán belefér a hetero dolgokba, jó tényleg nem annyira általános , bár az elmúlt években csak ilyet hallok.
2021. aug. 1. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!