Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan hozzam fel a barátnőmne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam fel a barátnőmnek, hogy szeretném, ha megdugna egy felcsatolhatóssal?

Figyelt kérdés
Volt már, hogy megujjazott, de ennél több még nem. Ti hogy hozakodtatok elő ezzel a vágyatokkal?
2021. máj. 13. 22:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
"Sárikám, szeretném, ha megdugnál egy felcsatolhatóssal!"
2021. máj. 13. 22:49
 2/14 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem próbáld meg szóba hozni és megbeszélni vele azt hogy biszexuális hajlamaid is vannak, utána pedig ha elfogad ilyennek is, szóba kerülhet a felcsatolhatós eszköz használata is.
2021. máj. 13. 22:53
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
"Izabelle, senoritaa, please, engem te dugni meg fölcsatolhatóssal, si? Please, my darlin', az ass lukam ki van íhezve, mi amore"
2021. máj. 13. 23:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Józsi néni, kérlek dugj meg engem. Köszi: Borkai Zsolti
2021. máj. 13. 23:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy ide szépen leírtad pont úgy. Elmondod neki hogy téged izgatna ha... nem kell trükközni, meg variálni. Legyen már annyi bizalom kettőtök között ha már együtt vagytok hogy nyíltan beszélni tudtok a szexualitásról, vágyakról egymás között.
2021. máj. 13. 23:16
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, ahogy ide leírtad. Nem kell ezen mit bonyolítani, egy pár vagytok, akkor meg kéne lennie az ilyen fokú bizalomnak. Legyél őszinte, mindkettőtöknek könnyebb így.

L

2021. máj. 13. 23:28
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda egy világett, már a fiúkat us meg lehetujjazni, myen bizarrul hangzik már egy hapsitól hogy megujjazták...
2021. máj. 14. 06:27
 8/14 anonim ***** válasza:
4%
7-es biszexuális és homoszexuális beállitottságú férfiakat lehet és ezek szerint igénylik is. Heteroszexuális férfinak eszébe sem jutna ilyen, vágyni meg főleg nem vágyik rá.
2021. máj. 14. 08:53
 9/14 anonim ***** válasza:
95%
Azért elég degenerált felfogású emberek vannak itt. Miért lenne a kérdező beszexuális, mert ilyenre vágyik? Nem azt akarja, hogy egy pasi dugja meg, hanem a barátnője... Attól, hogy a homokosok így csinálják, (fogós kérdés: hova máshova dugnák egyébként?) a kérdező nem lesz homokos, mert nem vonzódik a férfiakhoz. Ennyi erővel mivel a homokosok leszopják egymás, ha valaki elvárja, hogy a barátnője leszopja, az valőszínűleg biszex. Én is szívesen élnék ilyen dolgokkal heteroszexuális kapcsolatban, de pl a rosszullét kerülgetne, ha arra gondolnék, hogy egy férfi csinálná ezt velem.
2021. máj. 14. 13:50
 10/14 anonim ***** válasza:
3%

9-es

Heteroszexuális férfiként még eszembe sem jutott soha hogy arra vágynék hogy a barátnőm seggbe dugjon. Mi a francért vágynék ilyen aberráltságra? És még én vagyok degenerált. Gondolkodj már el egy kicsit. Elég beteges az, aki ilyenre vágyik férfiként ráadásul meg heterónak is vallja magát.

2021. máj. 14. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!