Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen, hogy megéljem a vágyamat, ha nem szub pasit akarok rá?
Az anál mióta bdsm?:D
Kérdező! Hosszú távon is jobban jársz egy olyan emberrel, aki nem kategóriákba sorolja magát. Elég idióta elképzelésnek tartom, hogy "jaj én ez vagyok, szóval csak ezt meg ezt meg ezt vállalok".
Léteznek normális férfiak is akik nemhogy nem ragaszkodnak olyan cimkékhez, mint a "sub " vagy a "dom", hanem képtelenek is lennének besorolni magukat ezekbe. És ezek a férfiak egy része kedveli a prosztataigatást, anált, egy részük elutasítja.
Ne gondolkodjunk már cimkékben, emberek vagyunk, nem programok:D
Engem érdekelne egy ilyen dolog, csak nem volt még olyan nő, aki ne akart volna mindent irányítani, az nekem már nem jön be annyira...
Erre általában a dominák vágynak, de én nem akarok teljesen lemondani az irányításról
Eléggé ellentmondásos amit akarsz elsőnek. Szerintem az a baj, hogy a szub pasi kifejezést iszonyatosan félreértik sokan.
Az, hogy egy férfi szub az nem azt jelenti, hogy egy mindenkinek azonnal behódoló papucs aki nem tud normális kapcsolatot létesíteni, ezért bármilyen megalázó helyzetbe belemegy, csak hogy legyen nője vagy ilyesmi.
Egy szub lehet teljesen átlagos, vagy akár igen domináns ember is, akinek ettől függetlenül vannak bizonyos vágyai amely vágyakat szub vágyaknak tekintünk. Te igazából szerintem egy ilyen férfit keresel. Egy szubot aki képes a hálószobán kívül, de akár belül is férfiként viselkedni.
8.as vagyok. A 4. válaszolónak nagyon igaza van, helyesbítem magam. Tényleg elég nagy hülyeség, ez a kategorizálás. Nem kell feltétlenül szubnak nevezni azt, akinek van egy-kettő ilyen vágya.
Tegyük fel, hogy van egy határozott erős ember, az a tipikus domináns típusú férfi. Sikeres, határozott stb. Most az bármit elvesz az érdemeiből, vagy a dominanciájából, hogy vannak olyan vágyai, hogy néha jól elfenekelje egy nő, vagy felcsatolhatóval megrakja ?
A kérdező, végül is, ahogy gondolom pont így gondolkozik, ami tök jó, örülök, hogy van ilyen. Sajnos, ha egy férfi hasonló dolgokra vágyik azonnal bedobják szub kategóriába és nevetnek azon, "hogy jajj ez nevezi magát dominánsnak ? " . Szomorú, ezért titkolják sokan a hasonló vágyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!