Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetetlen, hogy megéljem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetetlen, hogy megéljem a vágyamat, ha nem szub pasit akarok rá?

Figyelt kérdés
Nagyon rég szeretném kipróbálni azt, hogy szex közben a pasi van felül, így tudom izgatni a fenekét az ujjaimmal, majd anál plug ki-be húzogatasával. Szex után pedig egy felcsatolhatóssal megraknám. Eddig azonban csak olyan pasik lettek volna ebben benne, akik szubok, bennem viszont ez visszatetszést kelt, a domináns pasik a zsámereim, akik nyitottak ilyesmire is. Úgy veszem észre, hogy lehetetlen, amit szeretnék.

2021. ápr. 27. 09:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Hetero dom férfiként (a pasi szót kérlek ne), sosem engednék semmi ilyet. Egyszer kötözött ki egy szexpartnerem, az sem jött be. Erre tényleg keress egy szubot, vagy passziv biszexet.
2021. ápr. 27. 09:27
 2/19 A kérdező kommentje:
Sem a szubok, sem a biszexek nem vonzanak. Akkor már max. olyannal tudom elképzelni, aki sem nem szub, sem nem dom.
2021. ápr. 27. 09:28
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy vanilla férfi, aki még a bdsm-ben sem igazán utazik, végképp nem akarja majd magát megrakatni.
2021. ápr. 27. 09:31
 4/19 anonim ***** válasza:
79%

Az anál mióta bdsm?:D

Kérdező! Hosszú távon is jobban jársz egy olyan emberrel, aki nem kategóriákba sorolja magát. Elég idióta elképzelésnek tartom, hogy "jaj én ez vagyok, szóval csak ezt meg ezt meg ezt vállalok".

Léteznek normális férfiak is akik nemhogy nem ragaszkodnak olyan cimkékhez, mint a "sub " vagy a "dom", hanem képtelenek is lennének besorolni magukat ezekbe. És ezek a férfiak egy része kedveli a prosztataigatást, anált, egy részük elutasítja.

Ne gondolkodjunk már cimkékben, emberek vagyunk, nem programok:D

2021. ápr. 27. 09:38
 5/19 anonim ***** válasza:
50%
#4 ezek a cimkék úgy 95% pontossággal belövik az azt viselők igényeit, vágyait, határait. Ezért praktikusak. Nyilván ha az ember tudja őket a kellő rugalmassággal kezelni. Kategóriákra pedig szukseg van, ezert mukodik a társadalmunk, akkor is ha nem definitívek.
2021. ápr. 27. 09:59
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem érdekelne egy ilyen dolog, csak nem volt még olyan nő, aki ne akart volna mindent irányítani, az nekem már nem jön be annyira...

Erre általában a dominák vágynak, de én nem akarok teljesen lemondani az irányításról

2021. ápr. 27. 10:09
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen nővel csak a vége prosztata masszázs lett és elég jó volt !
2021. ápr. 27. 11:11
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé ellentmondásos amit akarsz elsőnek. Szerintem az a baj, hogy a szub pasi kifejezést iszonyatosan félreértik sokan.

Az, hogy egy férfi szub az nem azt jelenti, hogy egy mindenkinek azonnal behódoló papucs aki nem tud normális kapcsolatot létesíteni, ezért bármilyen megalázó helyzetbe belemegy, csak hogy legyen nője vagy ilyesmi.

Egy szub lehet teljesen átlagos, vagy akár igen domináns ember is, akinek ettől függetlenül vannak bizonyos vágyai amely vágyakat szub vágyaknak tekintünk. Te igazából szerintem egy ilyen férfit keresel. Egy szubot aki képes a hálószobán kívül, de akár belül is férfiként viselkedni.

2021. ápr. 27. 11:40
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

8.as vagyok. A 4. válaszolónak nagyon igaza van, helyesbítem magam. Tényleg elég nagy hülyeség, ez a kategorizálás. Nem kell feltétlenül szubnak nevezni azt, akinek van egy-kettő ilyen vágya.

Tegyük fel, hogy van egy határozott erős ember, az a tipikus domináns típusú férfi. Sikeres, határozott stb. Most az bármit elvesz az érdemeiből, vagy a dominanciájából, hogy vannak olyan vágyai, hogy néha jól elfenekelje egy nő, vagy felcsatolhatóval megrakja ?

A kérdező, végül is, ahogy gondolom pont így gondolkozik, ami tök jó, örülök, hogy van ilyen. Sajnos, ha egy férfi hasonló dolgokra vágyik azonnal bedobják szub kategóriába és nevetnek azon, "hogy jajj ez nevezi magát dominánsnak ? " . Szomorú, ezért titkolják sokan a hasonló vágyakat.

2021. ápr. 27. 11:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én pont ilyen pasi vagyok, de alapvetően dominánsabb. Csak valahogy ez a strapon dolog izgat nem tudom miért.
2021. ápr. 27. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!