Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol találok hasonlóan perverz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok hasonlóan perverz nőt mint én? (fétisek szintjén is pl.)

Figyelt kérdés
A karantén eléggé megnehezítette az ismerkedést, meg az is hogy távol tartom magam a social szutykoktól, hogy sok időm legyen magammal foglalkozni, de sajnos az ismerkedést elhanyagoltam és ugyanazokkal az emberekkel találkozok.:/ És nem segít a tényen, hogy szeretnék találni egy olyan hölgyet aki szívesen kipróbálna más érdekes dolgokat (is, meg maradnánk néha a természetesnél is)az ágyban. Pl. Lekötözés,Edging,Felcsatolhatós műpénisz,Rimming, Anál, akár engedné hogy a fenekét is jól kinyaljam de ne ilyen egymás megalázása szinten hanem továbbra is a kényeztetés legyen a cél. Egyszer sikerült ilyen nőbe belebotlanom, akinek amellett,hogy a természetes úton is csináltuk megengedte, hogy kinyaljam a fenekét, majd be is engedte oda, néha megrakott ő is engem egy elég nagy műpénisszel és tövig az első alkalommal "meglepetés" címszó alatt bújtatva de mára csak a hiánya maradt és azóta sem találtam hozzá foghatót. Tényleg ennyire elvannak bújva akik kedvelik ezeket a dolgokat, vagy csak nem találok rájuk? Nem igazán szoktam béka alá rejteni, hogy mit akarok, lehet ez a visszás náluk?Vagy csak nekem nagyok az elvárásaim?Tudom ilyen dolgokért gyakran fizetni kell, de ha már ingyen megkaptam és mellé egy szerető nőt is nem csak egy testet aki jól meg kúr így ez eléggé elrontotta a motivációm, hogy fizessek is érte:D

2021. máj. 12. 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
az nem különösebben extrém, hogy hagyja egy nő, hogy a fenekét is kinyald, de az nagyon más tèszta, hogy egy nőnek kedve legyen megdugni egy férfit..
2021. máj. 12. 08:46
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Hol találtad az elsőt??

Na pontosan ott találhatod a másodikat...🤔

2021. máj. 12. 10:24
 3/8 A kérdező kommentje:

1.: Igaz, el kell választani egymástól mert az, hogy tövig benyalok oda is gondolom kisebb réteget akaszt ki mind az, hogy tetszene egy kis szerepcsere. De a full hetero nővel ha sikerül megértetni, hogy ott amilyen idegek találkoznak annak az ingerlésével intenzív érzéseket lehet okozni akkor szerintem nyert ügy de amíg úgy látják hogy mekkora b*zi mert segg addig nehezen kérdezek rá ilyenreXD

2.: A közvetlen környezetemben limitált számban vannak az ilyen vadállat nők:D Sajna ez a limit egyre korlátozódott.

2021. máj. 12. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miert kell, hogy full hetero legyen? 🤔
2021. máj. 13. 05:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem kellxD csak ők nehezebben értik meg hogy egy fiúnak miért jön ez be.
2021. máj. 13. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
En szivesen megdugnalak azzal a mupenisszel! 20L
2021. máj. 15. 08:19
 7/8 anonim ***** válasza:
#6-os: esetleg engem is...?
2021. máj. 15. 22:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Béna!
2021. máj. 16. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!