Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő,akinek hasonlóan hozzàm nincs kedve szexelni a pàrjàval?
Figyelt kérdés
Eléggé bűntudatom van emiatt.#szex #0 libidó
2020. jún. 30. 21:32
3/13 A kérdező kommentje:
Unom. Komolyan erre van kitalalva az ember,h egy valakivel szexeljen elete vegeig? Vagyis ez a szokas...
2020. jún. 30. 21:48
4/13 anonim válasza:
Nem, összességében nem (feltétlen) erre van. Valaki monogámiára van huzalozva, valaki pedig nem, átlagban pedig így biológiai szempontból egy enyhén poligám állatfaj vagyunk.
5/13 anonim válasza:
A szexuális kapcsolatot nem lehet bűntudatra építeni. Nem működik. A párkapcsolat viszont általában nem működik szex nélkül. Keressétek meg, mi a kedvtelenség oka, és ha érdemes, próbáljatok változtatni, ha pedig nem megy, akkor szomorú szívvel intsetek búcsút egymásnak, mert ez egyre rosszabb lesz.
6/13 anonim válasza:
Igen. Nekem sincs évek óta. Már a hideg kiràz ha közeledik. Ha néha engedek akkor is azon jár az eszem hogy èlvezzen màr el és legyünk túl rajta. Nem tehetek róla így alakult. Az aktuális szeretőmmel viszont nagyon èlvetek mindent.
7/13 anonim válasza:
Persze, sokan vannak így. Aztán meglepődnek, ha keresnek helyettük valakit, aki nyújt is valamit. Nekem is volt egy ilyen barátnőm. Egy ideig vártam, aztán kidobtam. Természetesen a kapcsolat végén a kisujját sem mozdította volna meg, hogy feldobjuk a dolgokat, utána meg hónapokig sírt utánam és tepert.
Rajtad áll, hogy mihez és hogy van kedved. És az is, hogy ezért mit teszel.
8/13 anonim válasza:
#2: Welcome to the club. Az én nejem is ugyanez. Havi egyszer ha összefekszünk, akkor is fadarabként csak várja, hogy vége legyen. Lehangoló.
#6: Te meg szégyelld magad! Inkább szakítsd szerencsétlennel, ne kínozd, ha már szeretőd is van!
9/13 anonim válasza:
Jézusom, hogy lehet igy egyutt élni valakivel? En nem tudnám megállni azt, hogy fekszik mellettem a baratom es hosszu ideig nem mászok ra például
10/13 anonim válasza:
Én is ilyesmi helyzetben vagyok. De nem szép dolog szerintem ezt a nőre fogni meg őt utálni, mindkét fél vastagon hibás, legalábbis nálunk biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!