Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiak, tetszene ilyen lány? Hasonlóan nézek ki.20L
Ezzel az alkattal nincs gond
Viszont egy másik szemüveg keret és egy másik frizura új fazon jobb lenne
N
A hajam is pont ilyen és nem tudok vele mit kezdeni..
Nem hordok szemüveget.
Aggódom, hogy mégsem felel meg az alakom a férfiaknak és az arcom is nagyon hasonló, tehát nem vagyok az a szépség. Átlagosnak mondanám magam.
Nézd csajszi . Ne aggódj vannak férfiak aki szeretik a teltkarcsú -formát nem vagy túlsúlyos. Arányosan vagy husis...
Egy Jó fodrász hidd el tud mit kezdeni a hajaddal ..
Illetve az arcal sincs gond ... esetleg egy nagyon alap ,vékony kis sminket fel lehet dobni . Egy pici alapozó,korrektor, puder. Egy picike pirosító. Esetleg a vízvonaladat kihúzhatod szemceruzaval . Szempillaspirál. És kész is vagy ..esetleg egy szolidabb rúzs szájfény ... a kevesebb néha több.. ezek egy kis életet adnak az arcodnak..
Nem kell ilyen Full glam make up-ra gondolni . Inkább csak korrekció amolyan no make up-make up
N
Nekem nagyon tetszik, bejönnek az ilyen lányok.
Miért nem vagy annyira bátor , hogy saját képet is mutass ?
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos a való életben nem szoktak próbálkozni nálam férfiak egyáltalán, ezért is vagyok bizonytalan.
Saját képet nem rakok fel, nem vagyok magamutogató típus, konzervatív a stílusom.
Ez egy alacsonyminőségű nő... egy unalmas külső sejthetően unalmas személyiséggel / vagy sok drámával, ami meg felesleges... egy nő sem elég jó nő, hogy stresszeljen engem a hülye drámáival :D
Ez a mell meg borzalmas xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!