Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiak, tetszene ilyen lány? Hasonlóan nézek ki.20L
Abszolút átlagos alkat és a lány is.
Semmi rosz nincs benne, az önbizalmaddat kellene csak feljebb tornázni semmi mást.
Ha a nőnek semmi önbizalma az ugyanúgy f**zriasztó mint a túlzottan egoista nő :)
Nem hinném hogy ha tényleg így nézel ki akkor komoly baj lenne az alakoddal élőben
Életem legjobb orálját egy hasonló csajtól kaptam, ő is 20 most. Vicces lenne ha te lennél :D
Igen tetszene az ilyen
Semmi baj nincs az alakoddal. Nagyonis átlagos nő van a képen és nagyon sok pasinak az ilyen szépségek jönnek be, nem pedig az agyonplasztikàzott mű testű nők.
Az igaz lehet, hogy az önbizalmadat kellene növelni minden mád rendben van.
Erre a nudizmus nagyon is megfelelö. Elsöként otthon legyél textil mentesen amennyit csak tudsz és ha bele nézel a tükörbe, akkor próbáld elfogadni a testedet olyannak amilyen. Ha ez megtörténik azonnal szépbek fogod találni sajátmagadat, ami igaz is.
Én sem vadulok be tőle tok átlagos.
Viszont amiért nem próbálkoznak nálad az valszeg a kisugárzásod. Az öltözködésed és a viselkedésed. A nem bevadulason fodrász és smink és szexi ruha segíthet.
De ettől függetlenül nem rossz alapanyag!
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!