Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiak, tetszene ilyen lány? Hasonlóan nézek ki.20L
Nekem nem tetszenél, pedig én aztán a lyukas követ is meghágnám. :D Bocsi.
23F
Kedves Hölgyem!
Számomra ez a testalkat teljesen elfogadható, vonzó, beindítja a fantáziám. Ne legyen emiatt kisebbségi komplexusod, teljesen rendben vagy.
A korodbeli srácoknál fontos az a szempont is, hogy mit szólnak majd a barátnőhöz a haverok a buliban, strandon, stb. Mivel jelenleg azt látják a médiában, hogy bombatestű csajokkal lehet felvágni, így feljebb ment a mérce is, nagyok az elvárások. A nőknél is ez a helyzet, nagyok az elvárások, egy átlagos srác nehezen talál valakit.
40/f
Wow, tényleg sok itt a kiéhezett férfi...
Nekem nagyon nem jön be. De, tényleg. Se az arc, se a test. Ez teljesen olyan, hogy az illető nem is akar jól kinézni.
De, nyugi. Egy kifejezetten haveromnak volt egy ideig hasonló barátnője.
Nem.Én a sovány lányokat szeretem.
De biztosan hogy van akinek igen.
Úgyhogy ne csuggedj.
.
"Ez teljesen olyan, hogy az illető nem is akar jól kinézni"
Igen inkább ez, ez a nő most inkább csúnyácska. Megdugni megdugnám nyilván, ha perverzebb.
Amúgy a női kommentre reagálva, a nőknek nagy fegyvere és előnye a körmös, fodrász, smink..használjátok, nem kell durván de ízlésesen. Cserében rohadt drága. A túlsúlyra meg ott a konditerem vagy a futás a ház körül. Ruhákból is lehet olcsót de divatosat, ízléseset, szexit venni. Kontaktlencsét is lehet hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!