Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal férfiak, tetszene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal férfiak, tetszene ilyen lány? Hasonlóan nézek ki.20L

Figyelt kérdés
[link]

2020. jan. 28. 05:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon nem jön be
2020. jan. 28. 16:55
 32/64 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nagyon bejönnél,ha ilyen vagy!
2020. jan. 29. 10:12
 33/64 anonim ***** válasza:
54%
A sok szerencsétlennek, akik lúzerek a nőknél, ez bejönne, mert ide is 30 éves szüzek meg balekok írogatnak nagy arányban, azoknak minden lyuk jó lenne, mert csak a kezük van.
2020. jan. 29. 10:44
 34/64 anonim ***** válasza:
78%
Neked, kislány nem a külsőddel, hanem az önbizalmaddal van bajod. Azon változtass először.
2020. jan. 29. 10:48
 35/64 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagyok mår fiatal de nekem is tetszik! ☺
2020. jan. 29. 13:13
 36/64 anonim válasza:
72%
Ne haragudj, de nem. Ettől nem vagyok rossz ember csak őszintébb! 21/F
2020. jan. 29. 14:52
 37/64 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit rövid a lába és nagy a hasa.
2020. jan. 29. 15:18
 38/64 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Mint barát rendben, de szexuálisan nem. Egyszerűen nem tudok a külső mellett elmenni. Belsőnek és külsőnek is egy bizonyos "szintet" el kell érnie nálam, különben valahogy nem működik a dolog. Nem tudom ignorálni egyiket sem. Arcra nálam alapból bukott; alakra pedig jóval vékonyabb az ideálom, nem érzek iránta semmiféle vonzalmat, pedig anyaszült meztelenül van a képen. Ennek ellenére azt mondom, hogy elfogadható. Átlagos. Van, akinek bejön. Ha valamin: ezen lehet változtatni, ahogyan a stiluson is. Ez személyes vélemény, ahogyan mindenki másé is. Biztos van, nem is 1 ember, akinek kimondottan tetszik és ami engem zavar, őt egyáltalán nem, akár épp ellenkezőleg. Nem kell elásnod magad, viszont teljesen beletörődnöd sem! Vannak dolgok, amin azért lehet változtatni, saját ízlésednek megfelelően, hogy kicsit jobban érezd magad a bőrödben, ezáltal önbizalmad is növekszik. Hisz valószínűleg magaddal se vagy megelégedve, különben nem létezne a kérdés sem. Amin pedig nem lehet változtatni, hát nem lehet... nem is kell mindenkinek megfelelni, pontosabban pedig nem is lehet. Se alak, se arc, se stílus tekintetében, ha a külsőt vesszük alapul. Megszállottan se kell csinálni, mert abba szerintem az ember inkább beleőrül; csak minimálisan figyelve magunkra. Sok kis apróság + heti 2-3 óra mozgás is csodákra képes, akár jelenlegi étrendet is folytatva. 23f
2020. jan. 29. 15:25
 39/64 Kqwert Gábor ***** válasza:
78%
Nekem bejön ez a testalkat, az arc és minden. :)
2020. jan. 29. 22:58
 40/64 anonim ***** válasza:
12%
megrángatnám kicsisegged naponta futyimen de nagyon.........
2020. jan. 29. 23:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!