Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított valaki hasonlóan okok miatt?
Pár hónapja szakítottam barátnőmmel. Részemről azért, mert megváltozott(undok lett velem, sok mindenben nem értettünk egyet), másrészt nem elégítette ki szexuális igényeimet (nem feküdtünk le soha, de még pettingről sem beszélhetek. Igaz fiatal lány, de azért egy kis szexualitás belefért volna.) Nem volt hajlandó róla beszélni, ha kicsit akartam neki kedvezni eltaszított, ő nem kedvezett nekem. Félénk lehetett, mert ha alvás színleltem, akkor megvizsgált. Ha valaki volt hasonló szituációban, akkor az privátban tudna mesélni? Mi volt? Hogyan/mivel próbálkozott? stb.
F 19 /L 17
Ahh az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Annyi csaj van a világon. Ne ragadj le egynél ilyen fiatalon. Megbánod...Tapasztalatbol mondom. 5 évet ba...tam el egy csajra. Kár volt.
21F
Ő csak egy barát volt, haver. Ha nem szexeltete akkor nem volt a barátnőd. Hagyd a fenébe, igaza van az elsőnek.
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!