Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudom, furcsa kérdés, de ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, furcsa kérdés, de ez most hüvelyi orgazmus vagy sem? Van olyan, aki hasonlóan működik, mint én?

Figyelt kérdés

Eddig csak és kizárólag csiklóorgazmusom volt, az viszont teljesen egyértelműen. Ha csiklóingerlés mellett a hüvelyemben is van valami (vibrátor vagy akár az ujjam) akkor még intenzívebb a dolog, de ha nem nyúlok közben a csiklómhoz, akkor pusztán az ujjazástól vagy vibrátortól nem tudok elélvezni.

Eddig szex közben is ez volt a partnereimmel. Őszintén szólva a szex behatolásos része nem is volt olyan hatalmas élvezet számomra (kellemetlen sem természetesen). Orgazmusom vagy úgy volt, hogy az exem közben izgatta a csiklóm is, vagy miután ő elment, kielégített kézzel, vagy behatolás előtt már volt egy orgazmusom orállal.

Nemrég új partnerem van, és vele egyszerűen iszonyatosan élvezem magát a behatolást. Iszonyatosan jó érzés, mikor bennem van, és hullámokban -főként ha picit ráfeszítek a hüvelyizmaimmal- ilyen orgazmusszerű érzés fog el, de nem olyan éles és egyértelmű, mint a csiklóorgazmus. És míg csiklóorgazmus után a további ingerlés nem igazán esik jól, addig egy-egy ilyen hullám után ugyanúgy évezem tovább az aktust. És ilyen hullámból egy aktus alatt van 2-3. Alapvetően inkább nem venném orgazmusnak, mert nem olyan, mint mikor csiklóizgatás révén valóban elélvezek, de ami marha érdekes, hogy egy ilyen aktus után semmiféle hiányérzetem nincs. Korábban, ha szex előtt nem volt orállal orgazmusom, akkor mikor a párom elment, kellett, hogy kézzel vagy valahogy csúcsra juttasson, különben kifejezetten hiányérzetem volt, "felhúzva" maradtam.

A jelenlegi párommal ez az érzés nincs, nem igénylem, hogy játsszon a csiklómmal, viszont akár azonnal jöhet a következő menet.

Ez mi?:D Van valakinek hasonló? Ha ez nem valódi orgazmus, akkor mit tehetek, hogy egyszer tényleg valódi legyen?:D

2020. jan. 7. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer maszti közben volt hüvelyi orgazmusom, pedig semmi sem hatolt belém, a csikómat préseltem az öklömhöz hason fekve. Ilyen hullámok vonultak át nagyon gyorsan a hüvelyemen. Nem akaratlagos volt, hanem teljesen automatikusan rándult össze belül, nem tudnám imitálni. Az volt az egyetlen orgazmus az életemben, soha többé nem volt se masztival, se partnerrel. Olyan van, hogy kifut belőlem az erő a legeslegeslegjobb résznél, és akkor végem van, de hiányérzettel jár. Ennyi a nagy tapasztalatom orgazmus terén.
2020. jan. 7. 21:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Amit leírsz, az maga az orgazmus. Női orgazmusnál a hüvely ritmikusan összerándul egy párszor egymás után. Mivel a csiklódat préselted az öklödhöz, ezért ez nálad nem hüvelyi orgazmus volt, hanem csiklóorgazmus. És ez nekem -szerencsére- akármikor megy. Viszont szex közben nincs ez az igazi orgazmusra jellemző ritmusos összerándulás, csak olyan "nagyon jó-nagyon jó-nagyon jó- KIB.OTT JÓ, majdnem mint egy orgazmus- nagyon jó- nagyon jó - megint KIB.OTT JÓ- nagyon jó, nagyon jó.." stb:D hullámzás van az egész aktus során.

Tehát olyan, mintha valójában nem élveznék el, de egy-egy rövid időre nagyon intenzív és nagyon jó lesz az egész. És miután vége az aktusnak, utána nincs az a fajta hiányérzet, ami korábban volt, ha nem mentem el. Ezért furcsa:)

Neked pedig az a tanácsom, hogy próbálgasd a csiklódat ingerelni, mert ezek szerint csiklóorgazmusod az van. Szerintem még könnyebb elérni, ha közben a hüvelyed is izgatod. Furcsa, hogy egyszer sikerült, de többet nem.

2020. jan. 7. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
51%
Á, én már feladtam, bár soha nem is görcsöltem ezen. 20 év telt el az első és egyetlen orgazmusom óta, tény hogy abból csak olyan 6-7 évig volt intenzív szexuális életem. De amúgy én is úgy vagyok vele, mint te, orgazmus nélkül is, ha jó a szex - és ez általában az érzelmi részeken múlik -, akkor nincs hiányérzetem.
2020. jan. 8. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!