Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki arról fantáziál hogy felcsatolhatóssal megdugjon pasit egy kávézó női mosdójában es utána a csempe fugára kiírná hogy pasit dugtam?Valaki a nők közül találkozott hasonló kiírásokkal női mosdóban?Mi volt kiírva?
Figyelt kérdés
#felcsatolhatós #Női mosdó pasi dugás
2021. ápr. 3. 08:41
3/9 anonim válasza:
Azt a k.rva. Veled amúgy minden oké?
6/9 anonim válasza:
Egy esetben talán lehetséges: ha a nő egy bosszúálló, akinek az a célja, hogy egy hapsin kielégítse a harcias vágyát. De szerintem ilyen kb. 1:10.000.000.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez egy viccesen bizarr ötlet, legalábbis az itt feltett kamu kérdések között egész fantáziadúsnak számít. Kár ennyire leszólni.:D (Még úgy is ezt gondolom, hogy férfi vagyok.)
8/9 anonim válasza:
Nagy a baj!
De ez társadalmi probléma!
9/9 anonim válasza:
😂😂😂😱😂😂 Hat ez kemeny. Van baj. A kommenteken is szakadok. Amit gondolsz, fantáziának jó, vmi pszichopata filmbe elmenne. Jó forgatókönyv író lennél az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!