Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér szűzként hogyan lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér szűzként hogyan lehetne megbirkózni a fájdalmas magány érzésével? L

Figyelt kérdés
Amikor egyre szomorúbb vagyok, akkor csak az evésre tudok gondolni. De csak az tenne boldoggá, ha vékony lennék és végre szeretne valaki... Ez így a 22-es csapdája.😥 A mai világban nem kell senkinek kövér nő, max. csak egy szextárgynak.

2021. máj. 13. 20:36
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
75%

"Ne vezessétek félre!

Lehet hogy a gyks társadalomban a pasik többségének bejönnek a molett csajok, de a való életben nagyon kevés ilyen van, tapsztalatból mondom."

Az nagyobb hiú ábránd, ha elhiszi, hogy a fogyástól egyből jönnének a pasik. Rengeteg csinos, szép lány van, ugyancsak önértékelési problémákkal, akiknek nincs pasijuk emiatt. A kérdező is hiába fogyna le, ha nem járna sikerrel, hatalmas csalódás lenne neki, a sok befektetett energia miatt.

2021. máj. 15. 21:27
 32/49 anonim ***** válasza:
94%

És arra nem gondoltál, hogy esetleg a fogyás visszahozza az önbizalmát is? Nekem gyakran ingázik a súlyom. Mikor vékonyabb vagyok, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, el tudom hinni, hogy tényleg tetszek a másiknak, felszabadultabb vagyok az ágyban, stb. Mikor rajtam van az a 10 kg plusz, akkor emberek közé is alig van kedvem menni, szexelni sincs kedvem, ha esetleg mégis, akkor folyton takargatom magam. Hiába pontozzátok le minden válaszom, nekem az a tapasztalatom, hogy igenis sokat segítene, ha lefogyna.

2021. máj. 15. 23:41
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Ès hány cm vagy ehez a 92kg-hoz?
2021. máj. 19. 19:17
 34/49 A kérdező kommentje:
165 cm
2021. máj. 19. 21:15
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Falási roham.

Nem fizikai,hogy fáj ha nem eszel,szóvel ez csak kifogás.

Egyél almát,nem kell a csoki, ha már nem akarsz túljutni a dolgon és legyözni tudatból.

2021. máj. 20. 02:25
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
hogy nekem miért nem írsz vissza
2021. máj. 20. 08:06
 37/49 anonim ***** válasza:
53%

92 körül mozgok, 167cm vagyok. Van párom, előtte szex is volt mással. (voltam már 83kg is, 100 fölötti is)

Nem a külsőd miatt vagy egyedül. A 0 önbizalmat érzik az emberek. Adj magadra kicsit, menj pszichológushoz és dietetikushoz.

26/N

2021. máj. 20. 09:06
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 21-es hozzászólóval, fogadd meg tanácsát. Ne csak a pasik miatt kezd el fogyni, hanem a saját egészséged miatt is. Idővel a gerinced, az izületeid, a szíved sem fogja jól bírni a súlytöbbletet, amit cipelsz. Most még fiatal vagy, menne a dolog.
2021. máj. 20. 20:13
 39/49 anonim ***** válasza:
40%

" ...max. csak egy szextárgynak."

Szörnyű ez a világ, kedves kérdező!

Engem is csak szextárgynak tekintenek a nők, és ez olyan megalázó, alig tudok elélvezni...:)))

2021. máj. 20. 22:56
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

39 ez azért ennél bonyolultabb. Vannak lányok, akik szeretetre vágynak, és kevésbé fontos számukra a szexualitás, és van hogy úgy érzik csak azért van velük a barátjuk, hogy a szexuális igényeit kielégítsék. Tapasztaltam ezt a helyzetet😕, pedig én nem is úgy álltam a dologhoz, csak szimplán szeretek szexelni és hát szarul jött ki. A végkifejletet inkább nem részletezem.

20F

2021. máj. 20. 23:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!