Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér szűzként hogyan lehetne megbirkózni a fájdalmas magány érzésével? L
"Ne vezessétek félre!
Lehet hogy a gyks társadalomban a pasik többségének bejönnek a molett csajok, de a való életben nagyon kevés ilyen van, tapsztalatból mondom."
Az nagyobb hiú ábránd, ha elhiszi, hogy a fogyástól egyből jönnének a pasik. Rengeteg csinos, szép lány van, ugyancsak önértékelési problémákkal, akiknek nincs pasijuk emiatt. A kérdező is hiába fogyna le, ha nem járna sikerrel, hatalmas csalódás lenne neki, a sok befektetett energia miatt.
És arra nem gondoltál, hogy esetleg a fogyás visszahozza az önbizalmát is? Nekem gyakran ingázik a súlyom. Mikor vékonyabb vagyok, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, el tudom hinni, hogy tényleg tetszek a másiknak, felszabadultabb vagyok az ágyban, stb. Mikor rajtam van az a 10 kg plusz, akkor emberek közé is alig van kedvem menni, szexelni sincs kedvem, ha esetleg mégis, akkor folyton takargatom magam. Hiába pontozzátok le minden válaszom, nekem az a tapasztalatom, hogy igenis sokat segítene, ha lefogyna.
Falási roham.
Nem fizikai,hogy fáj ha nem eszel,szóvel ez csak kifogás.
Egyél almát,nem kell a csoki, ha már nem akarsz túljutni a dolgon és legyözni tudatból.
92 körül mozgok, 167cm vagyok. Van párom, előtte szex is volt mással. (voltam már 83kg is, 100 fölötti is)
Nem a külsőd miatt vagy egyedül. A 0 önbizalmat érzik az emberek. Adj magadra kicsit, menj pszichológushoz és dietetikushoz.
26/N
" ...max. csak egy szextárgynak."
Szörnyű ez a világ, kedves kérdező!
Engem is csak szextárgynak tekintenek a nők, és ez olyan megalázó, alig tudok elélvezni...:)))
39 ez azért ennél bonyolultabb. Vannak lányok, akik szeretetre vágynak, és kevésbé fontos számukra a szexualitás, és van hogy úgy érzik csak azért van velük a barátjuk, hogy a szexuális igényeit kielégítsék. Tapasztaltam ezt a helyzetet😕, pedig én nem is úgy álltam a dologhoz, csak szimplán szeretek szexelni és hát szarul jött ki. A végkifejletet inkább nem részletezem.
20F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!