Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér szűzként hogyan lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér szűzként hogyan lehetne megbirkózni a fájdalmas magány érzésével? L

Figyelt kérdés
Amikor egyre szomorúbb vagyok, akkor csak az evésre tudok gondolni. De csak az tenne boldoggá, ha vékony lennék és végre szeretne valaki... Ez így a 22-es csapdája.😥 A mai világban nem kell senkinek kövér nő, max. csak egy szextárgynak.

2021. máj. 13. 20:36
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
92 kg
2021. máj. 13. 21:19
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezért nincs senkid. Hanem mert negatív vagy talán depressziós is. Meg még gondolom válogatsz is.
2021. máj. 13. 21:43
 13/49 anonim ***** válasza:
64%
Nyugi, itt minimum 200 privátot fogsz kapni, persze mind " önzetlenül " csak ismerkedne, véletlen sem kanos. :D
2021. máj. 13. 22:08
 14/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs semmilyen betegséged, ami befolyásolja, akkor a te tested a saját felelősséged. Innentől kezdve minden rajtad áll, ha nem vagy elégedett magaddal. Igen, az is, hogy visszahízol-e.
2021. máj. 13. 22:50
 15/49 anonim ***** válasza:
100%

95kg vagyok, 16 éves korom óta mindig voltak pasik, most vagyok 30, kapcsolat vagy szex kapcsolat.

Nem ez az oka hogy nincs senkid

2021. máj. 13. 23:11
 16/49 anonim ***** válasza:
94%

Egyetértek az utolsóval. Valami más baj lehet ha nincs pasid és nem a súlyod.

173 cm vagyok és 110kg

14 éves koromtól pasizok

Volt jó pár szex kapcsolatom

Volt 3 több éves kapcsolatom is és jelenleg babát várok a mostani páromtól.

Ráadásul nekem nem jönnek be a molett pasik stb

A sportos magas pasik vonzanak és hálistennek mindig ilyen pasijaim voltak

Inkább a hozzáállásodon kellene változtatni

Kisugárzás stb a legfontosabb

29/N

2021. máj. 13. 23:29
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan sok a 92 kg, itt tenyleg az önbecsüléseddel van a gond.
2021. máj. 14. 07:02
 18/49 anonim ***** válasza:
75%

Ne vezessétek félre!

Lehet hogy a gyks társadalomban a pasik többségének bejönnek a molett csajok, de a való életben nagyon kevés ilyen van, tapsztalatból mondom.

2021. máj. 14. 08:56
 19/49 1Léna ***** válasza:
100%

Ne akarj másokhoz hasonlítani!!!

Merj önmagaddal szembenézni. Sok értékes, különleges, egyedi tulajdonságod van, ami vonzóvá tud tesz.

Fedezd fel ezeket magadban. Használd őket! Mert amikor ezeket az adottságaidat használod, el fog múlni a szomorúságod. Magabiztos, önazonos leszel. Aki megérdemel egy társat, egy igazi szeretetet. Nem egy szexuális vágy kielégítését szolgáló rövidtávú kapcsolatot, hanem egy életre szólót.

2021. máj. 14. 09:00
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, aki kövér. Nem szépítem, tényleg az. 15-6 éves kora óta folyamatosan van pasija. Voltak 2+ éves kapcsolatai és 3,5 hónapos is. Volt barátság extrákkal is neki, Volt csak szexkapcsolata is. Tehát nem lehet a kövérség az akadály. Most is szerelmes belé egy srác, de neki nem kell. Általában ő is szokott szakítani. Szóval még válogatni is tud a hölgy.
2021. máj. 14. 09:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!