Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, köztetek akad,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, köztetek akad, akinek tényleg olyan szűk a puncija, hogy egy átlagos vastagságú pénisz esetén, felizgulva is küzdelmes dolog a behatolás?

Figyelt kérdés

ma 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
En talalkoztam olyan novel akinek eleg sok elojatek kellett hogy be tudjam rakni
ma 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

Nincs ilyen, ha mégis van akkor az valami betegség miatt lehet.

Vagy ha a nő nem kivánja és nincs felkészülve és nem nedvesedik, akkor talán szenvedés a szex.

ma 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem küzdelmes, mindig becsusszan aminek be kell. De eddig minden pasi megkérdezte, hogy szűz vagyok-e, mert nagyon szűk... 😄
ma 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
Ha megvan a kellő nedvesedés nincs ilyen.
ma 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
A távol-keleti csajszik már egy 10-12 centis minirépától is tudnak sikítozni. 🤣
ma 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
5. Nem tudod ezt te , csak nyomod a hülyeséget.
ma 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

igen van

első barátnőmmel 3 évig jártunk és konkrétan nem volt behatolás

nagyon szép pár voltunk, szerelmesek nagyon

de a "rendes" szex nem volt a rutin része mondhatni

más egyéb módon viszont pajzánkódtunk rendesen

Ő azt mondta velem akarja elveszíteni mondogatta milliószor

de végül ahogy lenni szokott szakítás lett belőle

a következő párjával meg 1 év után összeházasodott, hát gondolom vele csak összejött ez a "nehéz ügy"

2 évig szánalmasnak éreztem magam férfiként, pszichológushoz jártam, sőt még a kapcsi végén nemibaj is sikerült tgehát urulógushoz járás(felfázás vagy ő tőle nemtom) nehéz ezeket megemészteni, de rájöttem hogy tök felesleges ezen agyalni. 1x élünk és azzal legyünk együtt akik elfogadnak és szeretnek, őket viszont sose áruljátok el!

Rájöttem hogy nagyon könnyű lezuhanni a lejtőn! és utána felkapaszkodni újra meg krva nehéz.

ja még annyit hogy " ú de nagyon szűk" mindenki ezt mondja.. hát mert a hüvely szűk :D ez a lényeg... vannak csajok akik rendesen kitágulnak a zizgalomtól ennyi, de alapvetően (főleg a bemenet) nagyon szűk kell h legyen.

ma 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
58%

*pont a lényeg maradt le Ő brutálisan szűk volt 18 évesen jöttünk össze és kb a gyűrűs ujjam nem fért be neki, már attól sziszegett.

1x még ceruzával is próbálkoztunk poénból

ma 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!