Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér szűzként hogyan lehetne megbirkózni a fájdalmas magány érzésével? L
sex kapcsolat miért nem ok?
Ha rengeteg kövér lányra vágyo srác meghúz az is önbizalom növelő.
Én nem hátránykènt éltemmeg amikor oda jött hozzám a meleg srác,hogy bejövök neki és szépen "riszálok". Elküldtem mert más lyukra játszom de akkor is bejőttem neki! Ez a lényeg.
Meg kellene törni 22-es csapdáját és valami olyan elfoglaltságot találni, ami örömet jelent, de egészséges. A sport (akár séta, biciklizés) hatására az agy endorfint termel, amely örömérzetet okoz, mellesleg segít a fogyásban is, mondhatni két legyet ütsz egy csapásra.
A legjobb az lenne, ha keresnél pszichologust és ezzel párhuzamosan személyi edzővel elkezdenél óvatosan sportolni. El kell fogadnod, hogy a dologhoz idő kell, hogy hasson, szóval ne várj csodát. A változás lassan történik, de biztosan!
Kövér Laci nem szűz.
Vagy mégis?
#18 érdekes, az összes kövér nő ismerősömnek párja, völegénye, férje van. Soknak gyerek is. Egyik se rinyálással tölti a napot.
Kérdező fejben vannak a problémák, nem a súlyoddal... Egyébként meg elárulom, ha le fogsz fogyni, akkor is szexelni akarnak majd veled a pasik és sok nem is akar semmi mást.
Nem a sulyoddal van a baj de egyszerubb erre fogni....
Eloszor szeresd magad mielott azt szeretned hogy mas szeressen.
Én becsajoztam dagi csajom van 100kg körül van és 164cm szóvam épp áttudom őlelni.
Szóvam van remény,de tenni is kell érte!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!