Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér szűzként hogyan lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér szűzként hogyan lehetne megbirkózni a fájdalmas magány érzésével? L

Figyelt kérdés
Amikor egyre szomorúbb vagyok, akkor csak az evésre tudok gondolni. De csak az tenne boldoggá, ha vékony lennék és végre szeretne valaki... Ez így a 22-es csapdája.😥 A mai világban nem kell senkinek kövér nő, max. csak egy szextárgynak.

2021. máj. 13. 20:36
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
56%

sex kapcsolat miért nem ok?

Ha rengeteg kövér lányra vágyo srác meghúz az is önbizalom növelő.

Én nem hátránykènt éltemmeg amikor oda jött hozzám a meleg srác,hogy bejövök neki és szépen "riszálok". Elküldtem mert más lyukra játszom de akkor is bejőttem neki! Ez a lényeg.

2021. máj. 21. 16:19
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

Meg kellene törni 22-es csapdáját és valami olyan elfoglaltságot találni, ami örömet jelent, de egészséges. A sport (akár séta, biciklizés) hatására az agy endorfint termel, amely örömérzetet okoz, mellesleg segít a fogyásban is, mondhatni két legyet ütsz egy csapásra.

A legjobb az lenne, ha keresnél pszichologust és ezzel párhuzamosan személyi edzővel elkezdenél óvatosan sportolni. El kell fogadnod, hogy a dologhoz idő kell, hogy hasson, szóval ne várj csodát. A változás lassan történik, de biztosan!

2021. máj. 28. 14:46
 43/49 anonim ***** válasza:
58%
Szia kedves! Én segíthetek és segítenék szívesen ! Írj privit
2021. jún. 29. 10:36
 44/49 anonim ***** válasza:
79%
Le fogysz. Kész. Viz diéta és turmixok. Mozgás. Kitartás és idő. Ez tényleg ennyiről szól!
2021. jún. 29. 19:17
 45/49 anonim ***** válasza:
49%

Kövér Laci nem szűz.

Vagy mégis?

2021. júl. 3. 22:43
 46/49 anonim ***** válasza:
55%
Menj pszichológushoz. Vagy dugjunk.
2021. júl. 28. 08:25
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

#18 érdekes, az összes kövér nő ismerősömnek párja, völegénye, férje van. Soknak gyerek is. Egyik se rinyálással tölti a napot.

Kérdező fejben vannak a problémák, nem a súlyoddal... Egyébként meg elárulom, ha le fogsz fogyni, akkor is szexelni akarnak majd veled a pasik és sok nem is akar semmi mást.

2021. júl. 28. 11:13
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem a sulyoddal van a baj de egyszerubb erre fogni....

Eloszor szeresd magad mielott azt szeretned hogy mas szeressen.

2021. júl. 28. 20:48
 49/49 anonim ***** válasza:
83%

Én becsajoztam dagi csajom van 100kg körül van és 164cm szóvam épp áttudom őlelni.

Szóvam van remény,de tenni is kell érte!

2021. júl. 30. 18:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!