Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér szűzként hogyan lehetne megbirkózni a fájdalmas magány érzésével? L
nem értem rengetegen szeretjük a molettet
az meg hogy szűz vagy ne is haragudj de szinte hihetetlen ha csak nem válogatsz nagyon
én 80 kg vagyok 165 cm-hez esélytelen hogy hasonló barátnőm legyen mint te.
a szexről meg már nem is beszélek.
nem ide tartozik de csak meg említem igen most lehet egy szemét .....vagyok leszek ezért: rosszlányokon láttam jó pér ilyen súlyú lányt és mindnek rengeteg partnere volt. én csak nézegetek talán egyszer rá veszem magam mert hogy rendes kapcsolatom nem lesz az tuti.
Neked viszont lehet bármilyen jó pasid ha akarod,társ-keresőzz,érezd jól magad.
Szia! nyugi hasonló vagyok én is mint te csak fiúban és 18 évesen. Én pl 101 kg voltam, pár hónap latt elértem a 90 kg-ot :D ami a múgy pont ma történt.
Szóval nyugi. A múgy ha esetleg szeretnél eről beszélgetni nyugodtan írj egy privátot :) amúgy is szivesen beszélgetnék ^^
szia!
26
engem az érdekelne hogy sikerült elérned a 90-et?
hát ha van valami jó tipped.
Hi 27-es :D
Igazábol egy úgymond diétával
Konkrétan egy Pór amit hát.. kaja helyett kell enned legtöbször. van több ízü por is amit vagy tjel vagy vizel lehet inni (inkább tej) és olyan pl ha reggel 9 órakor iszod akkor 13 órakor ehetsz legközelebb szóval négy-6 óránként, de ez a kortol és a test zsírtol is függhet és ez alapján fogod apzni hogy hány kis kanálni port "ihatsz" meg.
Az elején még nehéz de utána már rá áll az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!