Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér szűzként hogyan lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér szűzként hogyan lehetne megbirkózni a fájdalmas magány érzésével? L

Figyelt kérdés
Amikor egyre szomorúbb vagyok, akkor csak az evésre tudok gondolni. De csak az tenne boldoggá, ha vékony lennék és végre szeretne valaki... Ez így a 22-es csapdája.😥 A mai világban nem kell senkinek kövér nő, max. csak egy szextárgynak.

2021. máj. 13. 20:36
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
87%
Az elhízás nem csak esztétikai kérdés, hanem egészségügyi. Táplálkozási tanácsadó, étrend, személyi edző, majd önálló mozgás.
2021. máj. 14. 09:14
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

nem értem rengetegen szeretjük a molettet

az meg hogy szűz vagy ne is haragudj de szinte hihetetlen ha csak nem válogatsz nagyon

én 80 kg vagyok 165 cm-hez esélytelen hogy hasonló barátnőm legyen mint te.

a szexről meg már nem is beszélek.

nem ide tartozik de csak meg említem igen most lehet egy szemét .....vagyok leszek ezért: rosszlányokon láttam jó pér ilyen súlyú lányt és mindnek rengeteg partnere volt. én csak nézegetek talán egyszer rá veszem magam mert hogy rendes kapcsolatom nem lesz az tuti.

Neked viszont lehet bármilyen jó pasid ha akarod,társ-keresőzz,érezd jól magad.

2021. máj. 14. 10:11
 23/49 A kérdező kommentje:
Beteg emberek írnak csak privátban. Most írt liberanos, hogy olyan szexkapcsolatot akar, ami közben eszem.
2021. máj. 14. 13:23
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vannak ám bajok azzal az arccal...
2021. máj. 14. 15:47
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
az én kommentem meg eltűnt :normálisan írtam csak mackós pasiként lehet nem lenne esélyem nálad ezt írtam
2021. máj. 14. 17:56
 26/49 V-Balazs ***** válasza:
100%

Szia! nyugi hasonló vagyok én is mint te csak fiúban és 18 évesen. Én pl 101 kg voltam, pár hónap latt elértem a 90 kg-ot :D ami a múgy pont ma történt.

Szóval nyugi. A múgy ha esetleg szeretnél eről beszélgetni nyugodtan írj egy privátot :) amúgy is szivesen beszélgetnék ^^

2021. máj. 14. 23:38
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

szia!

26

engem az érdekelne hogy sikerült elérned a 90-et?

hát ha van valami jó tipped.

2021. máj. 15. 07:54
 28/49 V-Balazs ***** válasza:
100%

Hi 27-es :D

Igazábol egy úgymond diétával

Konkrétan egy Pór amit hát.. kaja helyett kell enned legtöbször. van több ízü por is amit vagy tjel vagy vizel lehet inni (inkább tej) és olyan pl ha reggel 9 órakor iszod akkor 13 órakor ehetsz legközelebb szóval négy-6 óránként, de ez a kortol és a test zsírtol is függhet és ez alapján fogod apzni hogy hány kis kanálni port "ihatsz" meg.

Az elején még nehéz de utána már rá áll az ember.

2021. máj. 15. 14:08
 29/49 V-Balazs ***** válasza:
100%
27 fiú vagy lány vagy ?
2021. máj. 15. 14:08
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
29 fiú
2021. máj. 15. 20:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!