Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi történhetett a feleségemmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett a feleségemmel?

Figyelt kérdés

Úgy kb egy hete kezdődött mikor hazajöttem melóból és valamiért tiszta hisztis volt. Aztán az tűnt fel hogy ruhába aludt mert fázik. Majd mintha szégyenlős lenne nem akart átöltözni előttem.

Kicsit mintha sántított is volna. Amikor hozzá akartam érni elhúzódott, hogy itt meg ott fáj neki. Tegnapi szex annyiból állt hogy a mellbimbóját nyalogathattam amit ép hogy kivette a ruhából, meg izgathattam a punciját, de pl amikor megfogtam az oldalát felnyögött mintha fájna neki. A nadrágját se engedte lehúzni, mi a fene lehet?

Máskor minden nap ő volt a kezdeményezőbb, erőszakosabb, mostmeg hozzá se lehet érni, ti mit gondoltok erről?

2021. máj. 9. 22:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
34%
nem lehet hogy zsírleszíváson volt? hasplasztika?
2021. máj. 13. 09:49
 52/68 A kérdező kommentje:

51

Azt észrevettem volna.

2021. máj. 13. 11:17
 53/68 anonim ***** válasza:
100%

52

Mi az, hogy azt észrevetted volna?

A feleségedet valaki megverte és napok óta nem tudsz rá magyarázatot, hogy miért.

Semmit nem vettél volna észre!

Mi az, hogy a saját feleségedről nem tépheted le a ruhát, hogy megnézzed, hogy milyen sérülések vannak a testén?

Én a barátnőmmel megtehetem ezt kapcsolatban, akivel 8 hónapja vagyunk együtt. Ne vicceskedjünk már egymással. Ha együtt alszotok, akkor csak láttad már pucéran.

Akkora kamu kérdés mint egy ház. Vagy egy töketlen idióta vagy, hát nem hiszlek el.

Ha nem vagy képes kiszedni a saját feleségedből ezt, akkor ne itt a neten ötleteltess már idegeneket a semmiről!

2021. máj. 14. 19:15
 54/68 Istvan485 ***** válasza:
Szerintem már bocs 2 óra elég egy ilyen bulihoz csak egy szimpla meg csalás is lehet!!!
2021. máj. 15. 22:33
 55/68 A kérdező kommentje:
Egy szimpla megcsalástól mért fájna mindene?
2021. máj. 15. 22:41
 56/68 Istvan485 ***** válasza:
Azért mert kiköltözve pl BDSM kategóriába korbács vagy pl több pasi is lehetet és es esetleg pl megkötözés is súlyos sérülések is lehetnek korbacs!!!
2021. máj. 15. 22:45
 57/68 A kérdező kommentje:
A feleségem mindíg is domináns volt, ha előkerűlne egy korbács, az tuti az ő kezébe lenne.
2021. máj. 15. 22:49
 58/68 Istvan485 ***** válasza:
Hátha kipróbálta a másik felet mikor ott legéhez kínozni és esetleg nem egy pasi volt hanem többen voltak!!!!
2021. máj. 16. 06:40
 59/68 anonim ***** válasza:

A veszettséget már mondta valaki?

Mi van ha megveszett az asszonod?

2021. máj. 16. 07:21
 60/68 anonim ***** válasza:

Olvasgatom ezt már napok óta, de nem jövök rá, milyen választ vársz. 🤔 Mert mindent egyből kizársz.

Feltételezem valami konkrét szexuális dologra gondolsz, mivel ebben a kategóriában van a kérdés. Csak még eddig senki nem írta azt, amire te gondolsz .. De mégis mi az?!?

2021. máj. 16. 09:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!