Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jogosan esett rosszul?
Figyelt kérdés
Szóval nálam automatikus hogy szájjal kielégítem a barátomat, szeretem is csinálni egyébként, de ő nem viszonozza nekem pedig elmondtam hogy jól esne, de nem erőltetek rá semmit, amit nem szeretne. Azzal magyarázza hogy nem csinálja hogy úgy látja, hogy az ujjazást jobban élvezem meg hogy ő nem tud jól nyalni.
Most koronás lett és azzal viccelődött hogy na most kiny*l mert most nem érez ízeket, így az én p**na ízem sem. Mondtam neki hogy honnan tudja hogy milyen egyszer sem próbálta. Csak szerintem önző dolog ez tőle és jogosan sértődtem meg ezen a kijelentésen?
2021. ápr. 25. 10:39
21/21 anonim válasza:
probáld ki hogy te sem szpsz :) ő miért élvezze a helyzetet ha te sem ? ha pedig megkérdezi akkor ülj le vele és magyarazd nki el mi is a problémád vagy kezdheted ezzel is aztan ha nemm érti meg akkor légy önző mint ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!