Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jogosan esett rosszul a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul a barátom megjegyzése a fogamzásgátlóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ma voltam nőgyógyásznál fogamgásgátlót irattatni. Azt mondta, hogy 1 hónapig még védekezzünk óvszerrel is. Kb. 2 hét múlva fog megjönni, ami azt jelenti, hogy leghamarabb kb. augusztus elején fogunk tudni óvszer nélkül szexelni. A barátomnak elmondtam, hogy mi volt a dokinál és, hogy mit mondott. Ennyi volt a reakciója arra, hogy még 1 hónap kiegészítő védekezés kell: "Az még sok idő..."

Lehet, hogy én viszem túlzába, de nekem nagyon rosszul esett. Úgy gondolom, hogy egy ilyen gyógyszer szedése komoly és felelősségteljes dolog, valamint tisztában kell lenni az összes, lehetséges mellékhatással. Szerintem a páromnak inkább köszönettel kellene felém fordulnia és nem ilyen megjegyzésekkel... Szerintetek? Túlreagálom?

2013. jún. 21. 17:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
72%
Éretlen, gyerekes a srác. Nem érdemel meg téged.
2013. jún. 21. 17:46
 2/24 anonim ***** válasza:
66%
a fogamzásgátló szépen ki tudja majd készíteni a szervezetedet és mindezt egy ilyen pasiért ? :/
2013. jún. 21. 17:46
 3/24 anonim ***** válasza:
7%

"Szerintem a páromnak inkább köszönettel kellene felém fordulnia és nem ilyen megjegyzésekkel"

Mármint mit köszönjön meg?

2013. jún. 21. 17:47
 4/24 A kérdező kommentje:
Azt, hogy a sok mellékhatás ellenére, mégis belementem abba, hogy hormonokkal bombázom a szervezetemet.
2013. jún. 21. 17:48
 5/24 anonim ***** válasza:
79%

3as, talán azt hogy beszed a kedvéért valamit, amitől nem ritkán meddők is lesznek a nők a végén..... sőt a környezetemben volt akinek a veséjét tette tönkre 1 év alatt. :/

a fogamzásgátló akármilyen alacsony hormontartalmú is nem vicc vagy cukorka...

2013. jún. 21. 17:49
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig megértő volt meg minden, most meg ezt az egy mondatot bírta mondani akkor igen, túlreagálod.

De abban persze igazad van, hogy valamilyen szinten hálásnakkéne lennie, amiért te terheled a szervezetedet értetek.

2013. jún. 21. 17:49
 7/24 anonim ***** válasza:
80%
#4: hát miért mentél bele?
2013. jún. 21. 17:50
 8/24 A kérdező kommentje:
Igen, én is így értettem. Jó, nyilván nem várom el, hogy majd minden nap elmondja nekem, hogy ő mennyire köszöni, hogy szedem. Csak most jól esne a támogatása és a megértése, minthogy ilyenekkel jöjjön nekem.
2013. jún. 21. 17:50
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
messze van még augusztus
2013. jún. 21. 17:52
 10/24 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem totál túlreagálod ezt az egészet. Ha szerinted ekkora áldozat egy fogamzásgátló, akkor inkább ne szedd. De tényleg ne.
2013. jún. 21. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!