Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jogosan esett rosszul a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul a barátom megjegyzése a fogamzásgátlóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ma voltam nőgyógyásznál fogamgásgátlót irattatni. Azt mondta, hogy 1 hónapig még védekezzünk óvszerrel is. Kb. 2 hét múlva fog megjönni, ami azt jelenti, hogy leghamarabb kb. augusztus elején fogunk tudni óvszer nélkül szexelni. A barátomnak elmondtam, hogy mi volt a dokinál és, hogy mit mondott. Ennyi volt a reakciója arra, hogy még 1 hónap kiegészítő védekezés kell: "Az még sok idő..."

Lehet, hogy én viszem túlzába, de nekem nagyon rosszul esett. Úgy gondolom, hogy egy ilyen gyógyszer szedése komoly és felelősségteljes dolog, valamint tisztában kell lenni az összes, lehetséges mellékhatással. Szerintem a páromnak inkább köszönettel kellene felém fordulnia és nem ilyen megjegyzésekkel... Szerintetek? Túlreagálom?

2013. jún. 21. 17:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Senki sem mondta, hogy áldozat. Csak nem Tic Tac cukorkáról beszélünk, hanem hormontartalmú gyógyszerről, ami becsapja a szervezetet, leállít bizonyos természetes funkciókat. Ez szerintem nem játék. És én nem várnék el semmi extra dolgot. Csak annyit, hogy megértéssel forduljon felém és ne önző módon azt nézze, hogy jajj, még 1 rohadt hónap, amíg neki jobb lesz, hanem azt, hogy így lesz teljes a védelem és a kettőnk érdekében igenis megéri ez az egy hónap már...
2013. jún. 21. 17:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én kettőt is szedtem, tele voltam mellékhatással, az exem kidobott mikor full pattanásos lett az egész testem +vérhólyagok voltak..

mostani barátomnál másikfajtát szedtem, 5 tablettát vettem be 2 hónapig 0 volt a libidóm de szerencsére megértett :)

ezzel azt akarom mondani, hogyha sürget és netán történne valami, nem biztos hogy melletted kitartana

2013. jún. 21. 18:00
 13/24 anonim ***** válasza:
26%
De az, hogy a barátod valójában hogy áll ehhez a dologhoz, nem ebből az egy mondatból derül ki. Ha nem "kényszerített", megértő volt, akkor felejtsd már el ezt a mondatot. Hisz igaza is van, tényleg sok idő:-)
2013. jún. 21. 18:02
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a barátod önző.

Én a helyedben nem szedném azt a vackot. (Nekem is volt tőle elég bajom + a csodálatos volt barátom kb. annyira önző volt, mint a tied.)

2013. jún. 21. 18:06
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
Ha egy pasi azt mondja,"az még sok idő",azt is gondolja.Egyszerűen nem tudta,mit vársz,kimondta hát ami eszébe jutott.Tényleg nem kevés idő,de minden relatív.Ha évtizedekre tervez veled,akkor kb semmi,de ha el akar hagyni csak előbb kipróbálná milyen beleélvezni egy lányba,valóban sok...
2013. jún. 21. 18:09
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
sztem ez nem sértö. ez csak egy megjegyzés ami igaz is. nem feltétlenül rosszindulatú.
2013. jún. 21. 18:10
 17/24 anonim ***** válasza:
35%
ha a neked megfelelő tablettát írja fel az orvos, akkor minimális a mellékhatások megjelenésének az esélye. várd meg az 1 hónapot, amikor már "hivatalosan" is véd, de nem egy nőt ismerek, köztük magamat is, akik már 2 hét után nem alkalmaztak más védekezési formát és egyikünk sem esett teherbe. a barátod igazat mondott, tényleg van még addig egy kis idő, de ne sértődj meg ilyesmiken, teljesen felesleges. ha szeret, akkor megvár, ha nem szeret eléggé, akkor meg lehet, hogy szakít veled, de te csak nyersz ezzel.
2013. jún. 21. 18:37
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogosan vagy megsértődve. Biztosan én is meg lennék, ha így reagált volna a barátom. Én még mindig nem vettem rá magam a fogamzásgátló szedésére, és nem is tartom jó dolognak, de ha elkezdeném szedni, tényleg teljes támogatást igényelnék a barátomtól benne, hogy érezzem, hogy nem azért szedem, mert neki kényelmetlen gumival a szex és amúgy leszarja h nekem kiszárad a méhem.

(Kicsit sarkalatos voltam, de ez van)

2013. jún. 21. 18:54
 19/24 anonim ***** válasza:
A pasid egy paraszt. A normális férfiak meg pont olyan nők után vágyakoznak mint te. "Mai világ" részeg vagy, menj haza!
2013. jún. 21. 19:28
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem kéne fogamzásgátlót szedned a barátod meg tapló,pláne azért mert kényelmetlen gumit húzni
2013. jún. 21. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!