Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez jogosan esett rosszul?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés

Szóval nálam automatikus hogy szájjal kielégítem a barátomat, szeretem is csinálni egyébként, de ő nem viszonozza nekem pedig elmondtam hogy jól esne, de nem erőltetek rá semmit, amit nem szeretne. Azzal magyarázza hogy nem csinálja hogy úgy látja, hogy az ujjazást jobban élvezem meg hogy ő nem tud jól nyalni.

Most koronás lett és azzal viccelődött hogy na most kiny*l mert most nem érez ízeket, így az én p**na ízem sem. Mondtam neki hogy honnan tudja hogy milyen egyszer sem próbálta. Csak szerintem önző dolog ez tőle és jogosan sértődtem meg ezen a kijelentésen?

2021. ápr. 25. 10:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Sose értettem ezt a hozzá állást. Nem értem, hogy lehet bármitől undorodni, ami a szex természetes része azzal, akit szeretsz. Baromi lehangoló lenne, ha húzná a párom a száját amikor hozzám kell érni. Persze azzal már nincs baja, hogy te orálozz. Szóval igen, jogosan esett rosszul. Itt nem nagyon érdemes semmit megbeszélni, mert elég egyértelmű a helyzet. Kérdés, hogy te így tudod-e folytatni. Én biztos nem tudnám.
2021. ápr. 25. 11:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan esett rosszul. Ha neki büdös a puncid vagy nem ízlik vagy bármi akkor azt lehet mondani és normálisan megbeszélni. Ha normális a srác!!!

Mivel nem nyalta így ez nem.all fent így egy nyalás kis fasz.

Dobd ki.

Aki egy ápolt nőt ne..nyál ki az nem férfi!

Én pl imádok kenyeztetni nyelvel. Ujjazás nem sokszor csinálom de nyalni igen.

Utána ha láttam hogy jó volt mert 10bol 10x jó akkor utána nekem is nagyon jó az élvezés.

Ha nem érzem hogy jót tettem neki nekem se esik jól amit kapok

2021. ápr. 25. 11:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé bunkó, remélem más területen kedvesebb veled, azért megmondhatod neki nyugodtan hogy a haverjaival esetleg így viccelődhet de veled ne.. Jah, és nem csaj vagyok..
2021. ápr. 25. 11:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de egy igazi nagy f@szt fogtál ki.

Igenis, helyesen esett rosszul! Én dobnám az olyat, aki undorodik tőlem.

Hogy maradtatok eddig együtt?

2021. ápr. 25. 11:33
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
12es voltam. Ha van kedved írj.
2021. ápr. 25. 11:35
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

Én azt sem zárnám ki, hogy a srác meleg. Sokan nincsenek tudatában annak, hogy valójában nem a lányokhoz vonzódnak, de néha egy-egy őszinte megnyilvánulás alkalmával kijön belőlük, tudat alatt "eláruljál" magukat.

Az is lehet, hogy tisztában van a homoszexualitásával, és egy lánnyal próbálja leplezni, de őszintén nem megy neki a lánnyal történő szex.

A harmadik opció, hogy egyszerűen undorodik minden puncitól. Olvastam olyan lányról, aki a saját puncijától undorodott, szóval ilyen is simán megeshet.

2021. ápr. 25. 12:28
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Miert onzoseg ha nem akarja csinalni? Pl en se szeretek nyalni. Persze, forditott esetben mikor a noket nem lehet raszedni dolgokra, akkor is szerintetek a pasi az onzo, mert mindket felnek jol kell esni... Es a no az aldozat hogy meg kell csinalnia...
2021. ápr. 25. 12:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
hajítsd ki a bánatba, aki nem nyal az nem ér semmit!
2021. ápr. 25. 13:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ebből is látszik, hogy ha nem hozzád való, keress olyat aki élvezettel ér hozzád. Hidd el az a férfi aki szeret az nem így viselkedik, és alkalmat keresni fog ,hogy téged boldoggá tegyen.
2021. ápr. 26. 06:11
 20/21 anonim ***** válasza:
17%

Nem való hozzád. Neked egy normális férfi kell aki odaadó és nem kényszerből nyal.

Én imádok kenyeztetni nyelvel óriási öröm hogy ha adhatok.

Írj ha gondolod

2021. ápr. 26. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!