Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Jogosan esett rosszul?

Jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés

Elmentem orvoshoz, vesegörcsök végett. Mondta hogy az évben mennyiszer voltam dolgozni, mert nem sokszor. Mivel voltam betegállományba(2 hétig) ujjtörés végett, aztán karanténba is 2 hétig, mivel pozitív lettem. Kérdezte hogy nem akarok dolgozni, vagy mi?

Mintha én tehetnék hogy elkaptam a koronát, meg hogy gipszbe kellett tenni az ujjam.

Aztán elkezdi hogy ezek nem vesegörcsök amikről én beszélek. Oké, akkor nem azok, de rohadtul fáj, nyilván nem ok nélkül. Aztán megin elkezdte, hogy ki fognak rúgni. (Gyárba dolgozok, ha számít)

Akkor most mégsem az egészség az első, hanem a munka? (24/F)

2021. ápr. 16. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Orvosnak nem dolga, hogy a munkádért aggódjon. Az a dolga, hogy a panaszaid alapján megvizsgáljon, a vesédért aggódjon, mert vese nélkül még kevésbé tudnál dolgozni.

Talán az orvosok is ki vannak borulva kissé mostanában.

Urológia egyébként beutaló nélkül felkereshető, ha továbbra is fájdalmaid vannak, akut esetben még időpont nélkül is lehet menni, legalábbis nekem ezt mondta legutóbb az urológus vesetáji fájdalmak esetén.

2021. ápr. 16. 11:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én simán mondtam volna a helyzetben neki hogy törődjön a saját állásával nem viccből mentél oda. Ha ki is rúgnának az nem az ő gondja miért foglalkozik azzal ami a te dolgod? Én orvost váltanék a helyedben. Nem az egyik szülőd hogy megmondhassa mit tegyél.
2021. ápr. 16. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!