Ez rosszul esett a pszichológusomtól, de jogosan?
Figyelt kérdés
Minden héten 1x járok hozzá. Most 5 hétig nem tudok hozzá menni (már lassan lejár) mert azt mondta, hogy szabadságon van és vidéken dolgozik viszont van egy ismerősöm aki szintén hozzá jár és Ő volt nála egyik nap. Szóval "becsapott". Vagy lehet, hogy csak arra az 1 napra jött fel? Nem is tudom miért de eléggé rosszul érintett. Még elég kezdetlegesen haladunk szóval kb 1 hónapja járok hozzá és mondta hogyha baj van hívjam és bejön a szabadságán ha kell de egy kicsit rosszul esik. Nem is tudom miért. Nem túl nevetséges ez? Meg volt egy álmom, hogy hívom és rám nyomja a telefont mert nem akarja, hogy a páciense legyek és ettől nagyon tartok mivel másnak már nem tudnék megnyílni úgy érzem :/2014. ápr. 13. 19:48
1/13 anonim válasza:
Nem biztos. De ha bármi kétséged van, kérdezz rá egyenesen!
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor ezt emlitsem meg neki?
2014. ápr. 13. 20:17
3/13 anonim válasza:
Kérdezz rá. De szerintem meg van a logikus magyarázat mindenre. :]
4/13 A kérdező kommentje:
Csak elegge szorongok hogy esetleg leszurna vagy nem tudom :(
2014. ápr. 13. 20:53
5/13 anonim válasza:
Tudom, hogy nagyon nehéz egy mentális betegnek kiállnia magáért (én is az vagyok), de azt is értsd meg, hogy ő neked szolgáltatást nyújt. Ha valóban átvágott, akkor ennyi és hagyd ott a fenébe. Ha pedig mégsem vágott át, akkor sem történik semmi baj, hogy rákérdeztél.
6/13 A kérdező kommentje:
Igazából nem hiszem, hogy átvágott mert több helyen dolgozik és látszik rajta, hogy szereti a munkáját mert sokat öl bele. Tv-be is sokat szerepel, újságokba is ír cikkeket. Csak ez rosszul esett. Vagy lehet túlságosan mennék hozzá emrt folyamatosan öngyilkos gondolataim vannak és hasonlók
2014. ápr. 13. 22:08
7/13 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mondd neki. Nem lehet, hogy az ismerősöd is úgy szólt oda neki, hogy légyszi jöjjön be a szabadságán, mert rosszul van? Azért azt nem hiszem, hogy poénból dolgozik egy napot, amire csak a kiváltságosokat hívja. Ahogy az egyik válaszoló írja, biztos van rá logikus magyarázat!
8/13 Makra Péter Endre válasza:
Én nem keresnék konfliktus helyzetet ott, ahol nincsen. Egyszerűen úgy ítélte meg, hogy az egy hónapos szünetre szükséged van, hogy az öngondoskodás útjára tereljen.Rosszul esett, de mégiscsak feldolgoztad magadban, ahogy ez a panaszodból is kitűnik.Hidd el neki, hogy Ő csak segíteni tud abban, hogy magad lépj ki a depressziódból.Isten óvjon azoktól a pszichiáterektől, akik garantálják a véget nem érő kezeléseket!
9/13 Joola válasza:
mindenképp hozd fel ami zavar, nem jó ha tüske marad benned, megölheti a bizalmat. de én is azt gondolom, hogy van rá magyarázat, már csak ezért is érdemes lenne megkérdezned, lehet, hogy teljesen egyszerű oka van.
10/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Biztos jó oka volt rá, viszont ha Téged ez zavar akkor mindenképpen szólj. Ha jó szakember, akkor teljesen normálisan, higgadtan meg fogjátok tudni beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!