Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul, hogy nem nyalt ki?
Egyszerű, ő az érdektelenebb a kapcsolatotokban. Magyarán, te fogsz mindig eleget tenni neki, ő meg akkor ha neki jó.
Jogosnak jogos volt, de nem erőltethetsz valamit, amit a másik nem akar.
5# nyugodj meg, nem vagyok budos, mindig rendesen megmosom, de gondpltam, hogy lesz olyan IQ-bajnok, aki ezt irja...
Amugy en mindig leszopom, ha van kedvem, ha nem, mert nekem az a lenyeg benne, hogy neki jo legyen. Senki nem a sajat örömére szop, vagy nyal...
Keves kérdező, az utolsó mondatod nagyon nem igaz, ugyanis van aki a saját kedvére kényezteti a másikat.
A kérdésre válaszolva: ha eddig megcsinálta, de most egy ideje nem, akkor valami változott. Talán beszélni kellene a pasiddal, valószínűleg hasznosabb, mint tippelgetni, hogy miért nem akar kinyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!