Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul, hogy nem nyalt ki?
Én a saját örömömre nyalok. Így megtenném neked is. Akkor is ha fáradt vagyok. Az ellenérzésed teljesen jogos. Sajnálom hogy nem kapod meg ami megillet téged. Pedig egy nő testét élvezni isteni dolog így a nyalás is az.
30F
Hát én ezt nem értem :-)
Most 52F vagyok, de nem volt olyan élethelyzet SOHA 17 éves korom óta, hogy ha egy lány akart rámmászni (elnyalatni magát) bármikor !!!, akkor én nemet mondtam volna, akármiért, nem volt olyan élethelyzet, amikor ne lett volna kedvem. Bármikor, bármit, kifulladásig. És igen, ha a fáradtságtól lelankadtam, (nem titok volt és van ilyen, akinél nincs, az hazudik), csak hagytam magam és a lány úgyis megoldja, hogy ujból felálljon, szinte ösztönből, mert neki kell és bele akar ülni.
Úgyhogy sztem az a pasi aki a bnőjének azt modnja, hogy most nincs kedve, ott valami bibi van kapcsolatilag és kész. Már csak idő kérdése, meddig nyúzzák még egymást.
A lányoknak üzenem, nem behódolni ezeknek a hülyeségeknek, amikre ilyenkor a pasitok hivatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!