Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan esett rosszul, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul, hogy nem nyalt ki?

Figyelt kérdés
4 honapja vagyunk egyutt a barátommal. Kezdetben mindent megcsinált nekem kifogások nelkul, de újabban nem mindig. Ma peldaul megkértem, hogy kenyeztessen kicsit szájjal, de azt mondta, most faradt, meg "most nincs ugy", majd kesobb. Mult hetvegen ugyanez volt (a munkája miatt csak hetvegen találkozunk), megkértem fürdés utan, hogy nyaljon ki, de nem, megdugni persze megdugott, mert az neki is jo. En bezzeg tegnap este magamtól kezdtem el nyalni a s*gget, es eleg sokaig kenyeztettem, meg stb... Mindig mindent megcsinálok neki kifogások nelkul. O is van, hogy magatol is csinalja, vagy nem keres kifogást, de akkor is.. Ez most igy rosszul esett, ha ugy nezzuk, hetek ota vágytam egy nyalasra, es nem kaptam meg. Tudni kell rola, hogy meg az exen sincs 100%osan tul, akivel negy evig voltak egyutt, neha előjönnek neki a sz*r érzések, de nekem nagyon rosszul esik belegondolni, hogy azert nem kényeztet, mert nem vagyok eleg jo... :(

2019. szept. 7. 10:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a saját örömömre nyalok. Így megtenném neked is. Akkor is ha fáradt vagyok. Az ellenérzésed teljesen jogos. Sajnálom hogy nem kapod meg ami megillet téged. Pedig egy nő testét élvezni isteni dolog így a nyalás is az.

30F

2019. szept. 7. 18:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ezt nem értem :-)

Most 52F vagyok, de nem volt olyan élethelyzet SOHA 17 éves korom óta, hogy ha egy lány akart rámmászni (elnyalatni magát) bármikor !!!, akkor én nemet mondtam volna, akármiért, nem volt olyan élethelyzet, amikor ne lett volna kedvem. Bármikor, bármit, kifulladásig. És igen, ha a fáradtságtól lelankadtam, (nem titok volt és van ilyen, akinél nincs, az hazudik), csak hagytam magam és a lány úgyis megoldja, hogy ujból felálljon, szinte ösztönből, mert neki kell és bele akar ülni.

Úgyhogy sztem az a pasi aki a bnőjének azt modnja, hogy most nincs kedve, ott valami bibi van kapcsolatilag és kész. Már csak idő kérdése, meddig nyúzzák még egymást.

A lányoknak üzenem, nem behódolni ezeknek a hülyeségeknek, amikre ilyenkor a pasitok hivatkozik.

2019. szept. 8. 06:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha mi itt a távolban azt mondjuk, jogosan esett rosszul, mennyivel vagy beljebb? Ezt nem velünk kellene megbeszélned.
2019. szept. 8. 17:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyugi, biztos fog akadni bőven jelentkező itt, akik bepótolja ezt a kimaradt tragédiát neked.
2019. szept. 8. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!