Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul?
Nem élünk még együtt.
A barátnőm közölte velem, hogy neki több együttalvásra, több szexre, összebújásra lenne szüksége, mert eddig tényleg csak hétvégén aludtunk együtt, mert eltérő munkarendben dolgozunk, de mióta megbeszéltük, hogy őt nem zavarja, ha felébred hajnalban miattam, a lényeg neki, hogy együtt legyünk, igyekszem minél többet vele lenni. A héten sajnos nem láttuk egymást szinte egy percre sem, de ma mondtam neki, hogy itt alszom vele. Bújtam hozzá, csókolgattam, de elutasított.
Sajnos tényleg nem aludtam vele itt egy este sem, pedig akár minden este vele lehettem volna. Aláírom. Hibáztam.
Most elfordult és alszik.
Nekem ez rosszul esik, de nem tudok mit csinálni.
Jogosan viselkedik így? Vagy ezt csak durciból csinálja?
26F. Ő 25N
99.8% durci.
A megoldás lehet mondjuk egy reggeli az ágyba , csokor virág a semmiből esetleg sok sok sok dicséret az alakjára vagy a szemére. Próbáld meg zavarba hozni , olyanra gondolni amire nem számít. Kényeztesd és ne add meg neki azonnal amit akar , húzd az idegeit és lassan csinálj mindent :) kikészíti , de beválik. Legyél titokzatos , mondjuk öltözz fel csinibe és szolgáld ki.
Ha rendes és szerető barátnőd van , meg fogja hálálni ;)
Kért valamit, ami fontos lett volna neki, te pedig nem tetted meg, pedig megtehetted volna. Jogos, hogy rosszul érzi magát emiatt. Azt várná, hogy az együttlét neked is legalább olyan fontos, mint neki. De ezzel azt mutattad, hogy te elvagy nélküle is.
Nevezheted durcinak vagy akáminek, attól még megbántottad. Arra nem gondoltál, hogy nem direkt játssza a sértődöttet, hanem tényleg rosszul esik neki és szomorú?
Reggel ha lenyugodtak a kedélyek, beszéljétek meg. Nem kell virággal meg reggelivel sumákolni, mert az hosszabb távon nem oldja meg a problémát. Mondd el neki, hogy miért nem voltál vele, és vádaskodás nélkül hallgasd meg, hogy miért utasított el. Aztán próbáljátok olyan megoldást találni, ami mindkettőtöknek betartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!