Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon bejönnek az idős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cdalma kérdése:

Nagyon bejönnek az idős pasik, ez gáz a mai világban? 20L

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves lány vagyok, nagyon bejönnek az idős férfiak. Valahogy ők hoztak lázba mindig is, saját korosztályom nem. Csak idősebb pasijaim voltak 40 felett Nektek mi a véleményetek idősebb pasi + fiatalabb lány témában?

2021. ápr. 11. 20:12
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
0%
59. Mindenki lepedofilozta az öreget.
2021. máj. 5. 15:04
 62/68 anonim ***** válasza:
32%

#41!

Olvass utána a pedofilia fogalmának/meghatározásának mielőtt hülyeségeket irkálsz!

2021. máj. 5. 15:04
 63/68 anonim ***** válasza:
32%
#61! Az asszony több volt mint 30! Te normális vagy?
2021. máj. 5. 15:07
 64/68 anonim ***** válasza:
29%
Erről nem nyitok vitát, mert te vagy az aki állandóan itt tudálékoskodik, hogy mi az a pedofília. Annyit mondok: azt is mondjuk, hogy "depressziós vagyok", ha rossz a kedvünk, pedig a depresszió orvosilag egy betegség, és nyilván nem leszel depressziós csak attól, hogy nem kaptál fizetésemelést stb. Ugyanígy mondjuk, hogy pedofil arra, aki kislányokra izgul, akkor is, ha valaki 90 évesen izgul 30 évesekre. Ez csak egy mondás, ne szívd mellre.
2021. máj. 5. 15:09
 65/68 anonim ***** válasza:
63%
Egyáltalán nem gáz, hiszen egy idősebb pasi sokkal jobb, tapasztaltabb lehet az élet számos területén, így akár a szexben is, mint egy fiatalabb. Persze ahhoz, hogy bírja a lepedőakrobatikát, nem árt, ha sportol, jó kondiban van és jó a genetikája, mert akkor akár 10-20 évet letagadhat a korából is :-) Amúgy a nagybátyám pont ilyen pasi, ráadásul sármos és sikeres is a munkájában. Amúgy neki is bejönnek a 20 körüli lányok...:-)
2021. máj. 5. 21:49
 66/68 Istvan485 ***** válasza:
Tisztelet egyébként mindenkinek es bocsanat hogy le irom pedofil kapcsim sosem volt termeszetesen minden meg beszélés a lapján történik nalam o is cserébe meg katonát tolongókat hat ez miért gusztustalan vagy a kár támogatói ja p cáfolatot keres hat ezert ítélkeznek emberek mások felett és esetleg a hölgy azt mondja hogy igen!!!!
2021. máj. 5. 22:21
 67/68 anonim ***** válasza:
77%
Amugy nem tudom, en osszefekudtem mar egy par 50pluszos ferfival, de valahogy a 25 ev alattiak akkor is jobbak voltak. Technika es minden egyeb teren is. Pedig jo kondiban volt mindegyik.
2021. máj. 5. 22:22
 68/68 anonim ***** válasza:
76%

Tizenévesen mg főleg hozzám hasonló korúakkal szexeltem, azóta viszont kizárólag idősebb pasijaim voltak. A fiatalok szinte semmiben nem jobbak, cserébe még legtöbbjük önző és elszállt is.

Szóval megértelek.

2021. máj. 6. 14:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!