Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon bejönnek az idős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cdalma kérdése:

Nagyon bejönnek az idős pasik, ez gáz a mai világban? 20L

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves lány vagyok, nagyon bejönnek az idős férfiak. Valahogy ők hoztak lázba mindig is, saját korosztályom nem. Csak idősebb pasijaim voltak 40 felett Nektek mi a véleményetek idősebb pasi + fiatalabb lány témában?

2021. ápr. 11. 20:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
31%
Attól, hogy egy lánynak van kis cicije, nőiesedik, még gyerek arca van 14-15 évesen, így aki vén f@sz létére 14-15 éves kislányokra izgul, az pedofil. Ennyi.
2021. ápr. 23. 11:54
 42/68 anonim ***** válasza:
30%

Ezt sajnos magyarázhatod annak a sok kreténnek, akik elárasztják a hasonló kérdéseket... A saját korosztályukban nem találnak senkit sem, mert bénák és selejtesek.

Egy normális 16-20 éves lány meg soha nem jönne össze egy 40+ férfival, tehát nem is értem, hogy miért van ennyi ilyen jellegű kérdés itt... Ja, már tudom, én nagyon érettnek hiszem magam, gyerekes a korosztályom, de azért egy apám korabeli férfival akarok hemperegni egy ágyban. Undorító.

2021. ápr. 23. 11:58
 43/68 anonim ***** válasza:
71%

Kedves #41-es! A pedofília még mindig nem ezt jelenti, és nem is érinti a 14-15 éveseket (nem csak lányt, de fiút se), ahogyan az eredeti kérdés sem érinti őket. Persze összehasonlíthatunk egy nagykorú, valószínűleg már dolgozó, és talán önálló életet élő 20 éves lányt vagy fiút, a 14-15 éves fiatalkorúakkal, akik valószínűleg a szüleikkel élnek, és talán a döntéseiket is a szüleik segítségével hozzák meg, de mindenképpen jobban függnek tőlük. Csak ennek az összehasonlításnak sincs sok értelme, mert teljesen más a kettő.

Egyébként annyiból jogos a kommented, hogy valóban lehet pedofil az az illető, aki a 14-15 éves lányokra izgul, csak éppen ez nem függ össze.

28/F

2021. ápr. 23. 12:40
 44/68 anonim ***** válasza:
13%
43. Te érted azt, amit mondani akarsz? Mert amit én mondok: egy 14 éves kislánynak még kislány arca van. Mert gyerek. Nem igaz, hogy ez nem zavar egy egészséges felnőtt férfit. 💁🏻‍♀️
2021. ápr. 23. 12:45
 45/68 anonim ***** válasza:
18%
Én pedig imádom a 20 éves lányokat :) 42/F
2021. ápr. 23. 13:16
 46/68 anonim ***** válasza:
100%

#44-es: Én azt értem, amit mondok.

Amit te mondasz azt is értem.

Amit viszont nem értek, hogy ennek mi köze van a fenti kérdéshez. A 20 és a 14 éves között 6 év különbség van, ami jó esetben többek között értelmi, érzelmi és testi adottságokban is meglátszik. Magyarul, a 20 évesnek nincs gyerek arca, még akkor sem, ha a 14 évesnek esetleg az van.

Tehát irreleváns összehasonlítani a két helyzetet.

2021. ápr. 23. 14:51
 47/68 anonim ***** válasza:
30%

Akar veled tarsalogni a fene. Maradok a korosztalyomnal, nekem nincs szuksegem potapukara akit a szexualitasomon keresztul keresek, mert mashogy nem tudom betolteni az urt...: D

Mondjuk apamrol megtudnam hogy 30 evnel fiatalabb lanyra/nore nyomul, arcon kopnem. Az hogy jogilag nem pedofilia, tenyleg baj hogy nem erzed hogy ez miert nem normalis is :D

50 evesen ezelott 200 evvel mar eletben sem lennetek lol

2021. ápr. 23. 14:56
 48/68 anonim ***** válasza:
81%
Egyebkent en pont 20 vagyok, szoval hadd tudjam mar hogy az atlagkorosztalyom mennyire erett. Semennyire. Gyerekek vqgyunk meg. Az, hogy ezt valaki nem vallja be, erettebbnek tunik, mas kerdes. Kerdezd meg tole higy ki intezi az idopontjait az orvosnal, es ha azutan se erzed magad pedofilnak, menthetetlen vagy
2021. ápr. 23. 14:58
 49/68 anonim ***** válasza:
24%

Mondjuk én pedig 28 évesen pontosan tudom, hogy mennyi eszem volt 20 évesen, és mennyire voltam képes felelősen dönteni a dolgaimat illetően. Attól, hogy valaki 20 éves, még nem kell, hogy életképtelen is legyen egyedül. De az mindenképpen lenyűgöző, hogy egy 20 éves ember helyett a szüleinek kell intézni a dolgait. De mindenki magából indul ki, ahogy mondani szokták.

Egyébként nem, nem érzem magam pedofilnak, mivel nem vagyok az.

Az meg, hogy "jogilag nem pedofília" értelmetlen. A mi köze van a jognak egy betegséghez?

Az, hogy elítélendő-e erkölcsileg vagy sem az más kérdés, de eddig sem ezt írtad le. Ehelyett csak megy a szavakkal dobálózás.

Azt egyébként furcsának tartom, hogy én igyekszem értelmesnek gondolni téged, te pedig mindent elkövetsz, hogy az ellenkezőjét igazold. Csak azt nem értem, miért. De végülis mindegy, a te dolgod.

Amúgy nem tudom milyen 50 évesnek lenni sem most, sem 200 évvel ezelőtt. És 30 éven felüli nőre sem cserélem le a páromat, azért mert valakinek nem tetszik. Én se vagyok 30, szóval ő is maradhat 24 a következő szülinapjáig.

2021. ápr. 23. 15:25
 50/68 anonim ***** válasza:
23%

De figyelj mar... te 28 vagy, es egy 24 evessel vagy egyutt... akkor mi az iszent keresel itt? A kutya nem beszelt amugy konkretan rolad. Az 50 es 40 evesekrol beszelek.

Az meg hogy te ertelmesnek gondolsz e engem... draga szivem, hol erdekel? :(

2021. ápr. 23. 16:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!