Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejönnek az idős pasik, ez gáz a mai világban? 20L
Ki ne találjátok már b*zmeg, hogy a huszonéveseknek kevesebb a libidójuk, beszarok itt némelyik válaszon 😂😂
Attól, hogy tapasztaltabb, attól még egy huszonéves is lehet jó az ágyban... A libidójuk is nagyobb, dehát ha nektek ez kell... 😂😂
Pedig a 31-es jól írta, én 44 vagyok és úgy vagyok a szexel, hogy akkor csinálom ha eszembe jut.
Tehát nem kívánom simán megvagyok nélküle.
A szerszámmal semmi gond nincsen, rendesen működik, nem plöttyedtség lett hanem inkább érdeklődés hiány.
Itt egyesek nagyon nagy tévedésekben vannak, de az is lehet, hogy simán csak trollkodnak...
Kedves #37-es, én pedig azt kockáztatom meg a kommented alapján, hogy nem vagy tisztában a pedofília fogalmával, mert ha tudnád, hogy mit jelent, akkor felteszem, nem írnál ekkora hülyeséget.
28/F
Termeszetesen tisztaban vagyok vele, azert irtam hogy takarhat, tanulj meg olvasni.
Tudom hogy nektek pasiknak ez teljesen mas, de ne akard mar bemagyarazni magadnak, hogy normalis ha egy lassan nagypapa koru(50+) pasi egy 20 eves lanyt szeretne :D Az meg nem is no. Ra lehet fogni hogy erettebb, hasonlo, ez csak onvakitas. Tehat nyilvan a pedofilia mint fogalom nem helyes ebben az esetben, koltoi tulzas volt, kar hogy nem ertetted, de ettol meg nem lesz kevesbe problemas.
Olyan 20 eves, akivel minden rendben van, amugy se akar ennyivel idosebb pasit. Ne hitegessetek magatokat, hogy 50 evesen eleg vonzoak vagytok egy fiatal, csinos lanynak/nonek.
Nem takarhat, mert teljesen más a kettő. Tehát, amit írtál az akkor is hülyeség, ha most utólag próbálod is megmagyarázni.
A többi részére a kommentednek pedig majd válaszolok, amikor leszel oly kedves idézni vagy belinkelni tőlem azokat a mondatokat, ahol bemagyáztam magamnak bármit az általad említettek szerint. Ugyanis egy szóval nem írtam, semmit arról amit véleményed szerint mondtam vagy gondolok.
Azért sajnálom, hogy normális stílusban nem tudod megfogalmazni a véleményedet. Pedig akkor lehet, hogy értelmes társalgó partner lehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!