Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a magyar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a magyar pasik jobban megnéznek mint a cigány fiúk? Magyar pasiknak is bejönnek a cigány csajok?

Figyelt kérdés

25 éves cigány lány vagyok, többen szépnek és csinosnak mondanak... Viszont azt vettem észre, hogy sokkal több magyar pasi mér végig mint cigány fiú.

Igazából nem értem ezt. A magyar pasik is kedvelik a cigány csajokat?

Gyűlölködő hozzászólásoktól kíméljetek kérlek! Köszönöm.

2021. ápr. 7. 18:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
ez nem arról szól h cigány-nemcigány hanem tetszik/nemtetszik. a zsiráf is szép állat csak nem vinném haza
2021. ápr. 7. 18:48
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Persze, attól még nézhetsz ki gyönyörűen.
2021. ápr. 7. 18:48
 3/17 anonim ***** válasza:
39%
nyugi csak vigyázunk az értékeinkre, nehogy kizsebeljen valamelyik (#nooffense)
2021. ápr. 7. 18:52
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Ha csinos vagy és jól nézel ki (pláne ha kipakolsz ezt-azt) miért ne néznének meg? Azért néz meg több magyar, mert többel találkozol egy nap gondolom. Egyébként az #1-es hasonlata nagyon találó :) attól hogy megnézed, vagy éppen megdugnál valakit még nem biztos hogy kapcsolatra is kellene.
2021. ápr. 7. 18:53
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Gyönyörűek a cigánylányok, csak a természetük nehéz. NEM rasszizmus, volt olasz barátnőm is (és roma is), mindkettővel fantasztikus volt a szex, de mindkettővel sokat veszekedtünk.
2021. ápr. 7. 18:53
 6/17 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy akármelyikkel akarok kapcsolatot? :D

Szerintem se fér meg együtt magyar és cigány egymás mellett, persze vannak kivételek.. De többnyire nem passzol.

Igazából az érdekelt, hogy ha a magyarok irtóznak a cigányoktól, hogy kívánhatják meg őket így?

2021. ápr. 7. 19:10
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
mert szeretnének sötét etnikumot kipróbálni és mivel pakikból nők itt nem élnek csak férfiak (sajnos) ezért ráfanyalódnak a helyi lehetőségekre.
2021. ápr. 7. 19:16
 8/17 anonim ***** válasza:
80%

Nálam ez korfüggő volt. Fiatalon nagyon utáltam a cigányokat. Aztán ahogy idősebb lettem és megismertem egyre több embert ez a dolog változott bennem. Próbálok nem általánositani.

Amúgy vannak szép cigány csajok!

2021. ápr. 7. 19:17
 9/17 anonim ***** válasza:
73%
nem irtóznak a magyarok a cigányoktól, hanem van olyan magyar aki irtózik, miközben a cigány is magyarnak mondja magát, csak akkortól cigány ha általuk provokált balhé van :D
2021. ápr. 7. 19:22
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Aki normális úgy általában nem foglalkozik a lány/ nő származásával.. Ha igényes valaki és értelmes tőlem akármilyen származású is lehet
2021. ápr. 7. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!