Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a magyar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a magyar pasik jobban megnéznek mint a cigány fiúk? Magyar pasiknak is bejönnek a cigány csajok?

Figyelt kérdés

25 éves cigány lány vagyok, többen szépnek és csinosnak mondanak... Viszont azt vettem észre, hogy sokkal több magyar pasi mér végig mint cigány fiú.

Igazából nem értem ezt. A magyar pasik is kedvelik a cigány csajokat?

Gyűlölködő hozzászólásoktól kíméljetek kérlek! Köszönöm.

2021. ápr. 7. 18:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Én magyar vagyok, cigány lánnyal vesztettem el a szüzességem. Azóta se szoptak le olyan ügyesen komolyan mondom.

Viszont annyiból légy óvatos sztem, mert a magyarok többnyire könnyű prédát látnak a cigány lányokban.

30-as gádzsó.

2021. ápr. 7. 21:10
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Mutasd magad, more!
2021. ápr. 7. 22:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Inkább "csaje". Még mindig lány vagyok. :)
2021. ápr. 8. 10:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb az ágyban! Önzetlenek és kitartóak! Volt olyan, hogy 6 menetet csavart ki belőlem egy este!
2021. ápr. 9. 00:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a cigánylányokat, sok gyönyörű, szexi van közöttük. Ráadásul a legjobb élményeim is hozzájuk kötődnek, úgyhogy jobban megnézem őket, mint a magyar csajokat:) Nyilván nem vagyok egymagamban reprezentatív minta, de szerintem sokan fantáziálnak még egy hosszú éjazakáról egy tüzes cigánylánnyal
2021. ápr. 9. 08:09
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

Magyar vagyok és szeretem a cigány lányokat, igazából bármilyen etnikumú lehet ha bejön, nem ez számít nálam. Igazából az vonz bennük ami miatt nehezebb is a kapcsolat, a temperamentum, hogy hevesebbek erősebben fejezik ki az érzelmeiket, volt kapcsolatom roma lánnyal és tényleg egyik pillanatban mennyország másikban pokol, de attól még bármikor összejönnék roma lánnyal újra.

Szex meg ugyebár nem is kérdés, mondjuk vannak olyan srácok akik nem így vannak ezzel, van olyan haverom akiért odavolt egy eszméletlenül gyönyörű és aranyos cigány lány, de ő azt mondta nem érdekli ő cigánnyal nem fog csinálni semmit, hát jó nagy hülyének tartottam, de van ilyen is.

2021. ápr. 17. 00:05
 17/17 Istvan485 ***** válasza:
0%
Sokal tuzesebek !!!! Volt mar ilyen kapcsim!!!
2021. ápr. 24. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!